Ghost of Tsushima açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Shaun6734

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4050
Dün gece 2'ye kadar sorumsuzluk girip cikabiliyordum. Ama öğlen 3 de girmeye çalışırken siyah ekranda kalıyor herhangi bir hata ya crash de vermiyor öyle siyah ekranda kalıyor. Üst üste denerken bir kere girebildim, sonra çıkıp tekrar girmeye çalışınca tekrar aynısını yaptı. Ekran kartların her şeyim güncel.

Hocam Launcher DLSS kapatın oyle girin diyorlar da onu nasıl kapatacağız oyuna giremiyoruz sonucta bana detaylı bir şekilde anlatır mısın?

Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan sekmenin altında başlatma seçenekleri olacak, oraya --launcher yazınca başlatırken Launcher'la açılıyor sonra tekrar silebilirsin yazdığını. Ben denedim ama işe yaramadı dün.

Hocam Launcher DLSS kapatın oyle girin diyorlar da onu nasıl kapatacağız oyuna giremiyoruz sonucta bana detaylı bir şekilde anlatır mısın?
hocam açılırken başlatma seçeneklerinde ayarlardan yapacaksın onu

Bende aynı hatayı alıyorum ve sanırım bir çözümü yok.

Onu yapmak da bir işe yaramıyor.
muhtemelen genel bir sorun hocam steam yorumlarını filanda okudum da dünden sonra 11 temmuzdan sonra yani bu gün bir kaç kişi yorum atmış oyunu bozdunuz siyah ekranda kalıyor filan diye muhtemelen düzeltirler diye umuyorum yapımcı ekibin haberi olmuştur inşallah tabi.

Güncellemesi ne zaman gelecek acaba yani bazen denk gelip açılıyor ama çok nadir. Oyunu oynamak için gerçekten şanslı olmak lazım sanırım haha.

Ben 10 defa üst üste girip çıktım bir türlü açılmadı :( oyun zevkinin içine ettiler şurada tatilimiz var onda da oynatmıyorlar. Galiba sadece bize özel bir durum yabancılara baktım açılmıyor diyen yok. Güncelleme gelse dahi yine düzeleceği belli değil çünkü adamların oyunun açılmadığından haberleri yok daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı