Ghost of Tsushima Açılmıyor

Ugurcam19

Kilopat
Selamlar, oyunu bugün aldım ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda alttaki hata ile karşılaştım. Sistemim 7800XT ve 7500F ikilisi. 32 GB RAM var. Nedir bu sorun nasıl çözerim?

IMG_7685.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır şimdi oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp dener misin?

Denedim hocam tekrardan aynı sorunu alıyorum. Bir şey Sony oyunlarına girmemi engelliyor ama çözemedim. Paylaşımlı hesaptan oynamaya çalışıyorum acaba o mu sorun diyeceğim ama arkadaşımın hesabına girdiğimde de aynı sorunu alıyorum. Üstelik 1 ay önce paylaşımlı hesaptan Uncharted 4 oynamıştım bir sorun yoktu.

Denedim hocam tekrardan aynı sorunu alıyorum. Bir şey Sony oyunlarına girmemi engelliyor ama çözemedim. Paylaşımlı hesaptan oynamaya çalışıyorum acaba o mu sorun diyeceğim ama arkadaşımın hesabına girdiğimde de aynı sorunu alıyorum. Üstelik 1 ay önce paylaşımlı hesaptan Uncharted 4 oynamıştım bir sorun yoktu.

Epic Games'te Days Gone oyununa sahibim bir de onu indirip denesem mi?

Hocam son 2 seçenek kaldı o zaman

1. Microsoft Visual C++ paketlerini kaldırıp tekrar yeniden kur.
2. Windows güvenlik duvarı muhtemelen oyunu engelliyor aşağıda ki seçeneklere göre hareket edebilirsin.

1. Windows Güvenlik Duvarı → “Uygulamaların İzin Verilmesi”
  2. “PlayStation PC Launcher” ve “GhostOfTsushima.exe” özel ve genel işaretli olsun.

Hocam son 2 seçenek kaldı o zaman.

2. Windows güvenlik duvarı muhtemelen oyunu engelliyor aşağıda ki seçeneklere göre hareket edebilirsin.

1. Windows güvenlik duvarı → “uygulamaların izin verilmesi”
  2. “Playstation PC launcher” ve “GhostOfTsushima.exe” özel ve genel işaretli olsun.

Hocam Microsoft Visual paketlerini program kaldırdan tek tek kaldırayım mı?

Hocam son 2 seçenek kaldı o zaman

1. Windows Güvenlik Duvarı → “Uygulamaların İzin Verilmesi”
  2. “PlayStation PC Launcher” ve “GhostOfTsushima.exe” özel ve genel işaretli olsun.
Yok hocam hiçbir türlü olmuyor. Büyük ihtimalle format atmayı deneyeceğim son çare olarak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı