PlayStation PC Launcher’ı tamamen kaldır – yeniden kurmayı denedin mi peki? Denemediysen kaldır resmi siteden indirip tekrar kurmayı dener misin?Yaptım hocam yine olmuyor
Format olabilir mi son çare?
PlayStation PC Launcher'ı tamamen kaldır – yeniden kurmayı denedin mi peki?
C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Sony Interactive Entertainment buradan tamamen kaldır.Hocam God of War indirdim denemek için onda da aynı şeyi söylüyor. Bir de PlayStation PC Launcher'i nereden kaldırabilirim?
Hocam kaldırdım. Şimdi nasıl indireceğim?C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Sony Interactive Entertainment buradan tamamen kaldır.
Tamamdır şimdi oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp dener misin?Hocam kaldırdım. Şimdi nasıl indireceğim?
Tamamdır şimdi oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp dener misin?
Denedim hocam tekrardan aynı sorunu alıyorum. Bir şey Sony oyunlarına girmemi engelliyor ama çözemedim. Paylaşımlı hesaptan oynamaya çalışıyorum acaba o mu sorun diyeceğim ama arkadaşımın hesabına girdiğimde de aynı sorunu alıyorum. Üstelik 1 ay önce paylaşımlı hesaptan Uncharted 4 oynamıştım bir sorun yoktu.
Hocam son 2 seçenek kaldı o zamanDenedim hocam tekrardan aynı sorunu alıyorum. Bir şey Sony oyunlarına girmemi engelliyor ama çözemedim. Paylaşımlı hesaptan oynamaya çalışıyorum acaba o mu sorun diyeceğim ama arkadaşımın hesabına girdiğimde de aynı sorunu alıyorum. Üstelik 1 ay önce paylaşımlı hesaptan Uncharted 4 oynamıştım bir sorun yoktu.
Hocam son 2 seçenek kaldı o zaman.
1. Microsoft Visual C++ paketlerini kaldırıp tekrar yeniden kur.
2. Windows güvenlik duvarı muhtemelen oyunu engelliyor aşağıda ki seçeneklere göre hareket edebilirsin.
- Windows güvenlik duvarı → “uygulamaların izin verilmesi”
- “Playstation PC launcher” ve “GhostOfTsushima.exe” özel ve genel işaretli olsun.
Yok hocam hiçbir türlü olmuyor. Büyük ihtimalle format atmayı deneyeceğim son çare olarak.Hocam son 2 seçenek kaldı o zaman
1. Microsoft Visual C++ paketlerini kaldırıp tekrar yeniden kur.
2. Windows güvenlik duvarı muhtemelen oyunu engelliyor aşağıda ki seçeneklere göre hareket edebilirsin.
- Windows Güvenlik Duvarı → “Uygulamaların İzin Verilmesi”
- “PlayStation PC Launcher” ve “GhostOfTsushima.exe” özel ve genel işaretli olsun.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.