Ghost of Tsushima alınır mı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba açıkçası uzak olduğum bir oyun türü alıp almamak arasında kararsızım bazı kişiler çok överken bazı kişiler 1000 TL etmeyeceğini söylüyor siz ne diyorsunuz?

1741718748270.png

Alınır. Türkçe alt yazı desteği olması, karakter gelişimi ve vuruş hissiyatı başarılı oluşu ve de grafikleri manzarası muazzam olması sebebiyle öneriyorum. Çok eski oyunlara bile 1000TL istiyorlar PS'te. Açıkçası PC'de 1000TL benim gözümde gayet ederi var.

Merhaba açıkçası uzak olduğum bir oyun türü alıp almamak arasında kararsızım bazı kişiler çok överken bazı kişiler 1000 TL etmeyeceğini söylüyor siz ne diyorsunuz?

Eki Görüntüle 2443431
PS'te ücretsiz oynadım çok iyi oyundu hikayesi iyi sardı. 400-500 verirdim ama 1000TL vermezdim. Ama çok güzel oyun.

Oyun güzel oyun. Bitirmiş biri olarak eğlendim. Kılıç kültürü açık dünya oyunlarına pek öyle aşina olduğumuzu düşünmüyorum. Oyunun kalitesine evet. O fiyatı yine de o oyuna vermem. Zaten vermedim. İndirdim.:)

Açıkçası ben PS Plus'tan oynadım 1000 lira konusunda bir şey diyemem ama şu an 60 saati geçti ve çok eğlendim hala da eğleniyorum. Ama türe uzak olduğun için seni açmayabilir uyuz olup iade eden arkadaşlarım oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı