Ghost of Tsushima alırken bilinmesi gereken bir şey var mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
İyi akşamlar. Forumun önerisi üzerinde indirimde Ghost of Tsushima Yönetmenin Sürümü (35,99 dolar) alacağım. Bu oyunun başka serileri var mı? Yani Ghost of Tsushima oynamadan önce oynamam gereken başka bir oyun falan? Ayrıca yanlış bilmiyorsam bu oyunun bir de tek "Ghost of Tsushima" olan hâli var. Yönetmenin Sürümü yazmayan şekilde. Fark nedir, hangisi alınmalı? Ayrıca almadan önce başka dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Hikâyesi için almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Forumun önerisi üzerinde indirimde Ghost of Tsushima Yönetmenin Sürümü (35,99 dolar) alacağım. Bu oyunun başka serileri var mı? Yani Ghost of Tsushima oynamadan önce oynamam gereken başka bir oyun falan? Ayrıca yanlış bilmiyorsam bu oyunun bir de tek "Ghost of Tsushima" olan hâli var. Yönetmenin Sürümü yazmayan şekilde. Fark nedir, hangisi alınmalı? Ayrıca almadan önce başka dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Hikâyesi için almak istiyorum.
Serinin ilk oyunu kendisi, yönetmenin sürümünde sanırım İKİ Adası dlc’si var ve bir tane zırh seti.

Ghost of Tsushima serisinde ilk ve şu anda tek ana oyun Ghost of Tsushima’dır. Yani direkt Ghost of Tsushima ile başlamalısın. Hikâye açısından başka bir oyun öncesi yok. 1. Iki Island Expansion (Büyük Hikâye DLC’si)

Yönetmen sürümü içerisinde bu alttakiler var.

1. Iki Island Expansion (Büyük Hikâye DLC’si)
  • Yeni bir ada (Iki Island)
  • 10+ saat ek hikâye
  • Yeni düşmanlar, yan görevler
  • Yeni zırhlar, yetenekler
  • Jin’in geçmişiyle ilgili özel içerikler

Bu DLC normal sürümde yok.

Cevaplarınız için teşekkürler. Diğer açtığım konuda net cevap alamadığım için burada bir daha sormak istiyorum, sadece hikayesi için almaya değer mi? Zamanında Witcher 3 oynadım ve sevmedim, fazla sürekli savaş, dur oyunlarını sevmiyorum. Ghost of Tsushima da bu tarz bir oyun mu? Daha çok flim izler gibi oynamalık hikayeli oyunları seviyorum yine de alınır mı? (RDR2, TLOU, Detroit vb.)

Cevaplarınız için teşekkürler. Diğer açtığım konuda net cevap alamadığım için burada bir daha sormak istiyorum, sadece hikayesi için almaya değer mi? Zamanında Witcher 3 oynadım ve sevmedim, fazla sürekli savaş, dur oyunlarını sevmiyorum. Ghost of Tsushima da bu tarz bir oyun mu? Daha çok flim izler gibi oynamalık hikayeli oyunları seviyorum yine de alınır mı? (RDR2, TLOU, Detroit vb.)
Mutlaka oynamalısın tavsiye ediyorum. Özellikle uzak doğu ve samuray tarzı oyunları seviyorsan bayılırsın. Hikayesi de bir o kadar güzel.

Witcher 3’e benzediğini söyleyemem. Ghost of Tsushima’yı tarihi savaş filmi gibi düşünün, bol aksiyonlu, hikaye yavaş değil ve hikayesi de gayet keyifli. Witcher 3 Ghost of Tsushima’ya göre çok daha yavaş tempolu ve uzun bir oyun.

Japon kültürünü samuray kültürünü güzel yansıtıyor, kendini tekrara düşen şeyler olsada, yan görevler güzel ve farklı hikayeler içeriyor. Bir çok yerde manzaralar için durup sık sık ekran görüntüsü alabilirsin. Oynanış akıcı ve eğlenceli. Gizlilik ile de oynayabilirsin direk aksiyonada girebilirsin. Benim en sevdiğim oyunlardan biridir. Hikayede yeterli seviyede.

Bu arada oyunun keyi burada bir tık daha ucuz güvenilir sitedir tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı