Ghost of Tsushima benzeri oyun önerisi

Kuara5

Decapat
Ghost of Tsushima'yı oynadım ve çok beğendim oyun her alanıyla çok güzel hikaye, grafikler ve döüş kombat sistemi. Oyunda beni içine çeken şey kombat sistemi oldu. Gizlilik seçeneği var ama bam güm dalası geliyor insanın. Sekiro'da bir bossa 13 saat uğraştım yani bir daha Sekiro asla oynamam. Kombat sistemi bu oyuna benzer kılıç salladığın. Grafikleri iyi oyunlar var mıdır?

Combat olarak bildiğim kadarıyla çok benzeyen bir oyun yok, Rise of the Ronin var ama o PS5 oyunu. Assassin's Creed oyunlarını deneyebilirsiniz oynamadıysanız.

Normalde Nioh serisi ve Rise of the Ronin bu anlamda en yakın 3D oyunlar fakat zor oyun istemediğinizi anladım yazınızdan; bu sebeple bu tarz pek alternatif yok. Bazı Indie yapımlar da var fakat yine iyi grafikler de istemişsiniz. Yakında Ghost of Yotei gelecek ve muhtemelen tek alternatifiniz olacak.

Kılıçdan ziyade yumruk salladığın Sifu var.😃

Bitirdim.

Normalde Nioh serisi ve Rise Of The Ronin bu anlamda en yakın 3D oyunlar fakat zor oyun istemediğinizi anladım yazınızdan; bu sebeple bu tarz pek alternatif yok. Bazı ındie yapımlar da var fakat yine iyi grafikler de istemişsiniz. Yakında ghost of yōtei gelecek ve muhtemelen tek alternatifiniz olacak.

Merakla bekliyorum ghost of yōtei. Elden Ring'i 370 saat oynadım gerçekten çok harika bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı