Ghost of Tsushima Director’s Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.988
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri

Sucker Punch tarafından Ocak ayında orijinal olarak PlayStation 4 için geliştirilen üçüncü şahıs tarihi aksiyon oyunu Ghost of Tsushima’nın Director’s Cut sürümü ile PC platformuna adım atacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Sony, Ghost of Tsushima Director’s Cut PC sistem gereksinimleri ve diğer bazı ekstra özellikler hakkında detaylar paylaştı. Ghost of Tsushima Director’s Cut PC Sistem Gereksinimleri […]

Devamı: Ghost of Tsushima Director’s Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
PS oyunlarının gereksiz fazla sistem istediğini düşünüyorum. Neredeyse 4 yıllık bir oyundan bahsediyoruz.
Konsollar çıktıkları dönemde; üretime hazırlandıkları 24 ay içerisinde, bazen özelleştirilmiş bazen standart en üst düzey parçalarla planlanıyorlar bütçe dahilinde. Ömürleri 4 yıl da olsa, o zamanın en iyisine göre hazırlanmış bir oyunun 4 yıl sonra gelişen teknolojiye göre "daha iyi" düzenlenmesinin sonucu bu. Yoksa 4 yıl öncesinin tüm grafik özelliklerinde sadece texture/kaplamaları güncelleyip ortaya atsalar, konsol oyuncularının erişebileceğinden çok da farklı bir şey elde edilmez, bu da PC oyuncusunu cezbetmez - bir kere kontrolleri pc gibi 10 parmak veya 5 parmak + fare ve minimum 3 parmak kullanabildiğin daha karmaşık sisteme göre kolaylaştırılmış durumda... ki bu günümüzdeki oyunların ve oyuncuların çok düşük seviyeli kalmalarına sebep oldu.
 
Aksine sistem gereksinimleri gayet iyi. 3-4 yıllık işlemci istemiş adamlar. Ps'teki oyunun aynısını Pc'de çalıştıran bir firma değil ki Nixxes. O zaman haklı olabilirsiniz. Square Enix çok yapıyor bunu. Mesela FF7. Pc oyunu değil Pc'de çalışan Ps oyunu. Adam hiç uğraşmamış doğru düzgün ayar bile koymamış, olanı getirmiş. Nixxes öyle yapmıyor. Pc oyunu olduğunu anlıyorsunuz ve teknik olarak olabildiğince ileri taşımaya çalışıyorlar oyunları. O yüzden gayet makul.
 

Geri
Yukarı