PS5'te Ghost of Tsushima director's cut PS Plus Deluxe pakette var mı? Oyunu aratınca PS Plus Deluxe dahil yazıyor ama directors cut yazmıyor. Directors cut seçince ücret gözüküyor. Deluxe paket sahipleri kısaca hangisini oynuyor?
Benim extra üyeliğim vardı ghost of thusima yönetmenin sürümünü oynamıştım yani oynayabilirsiniz.PS5'te Ghost of Tsushima director's cut PS Plus Deluxe pakette var mı? Oyunu aratınca PS Plus Deluxe dahil yazıyor ama directors cut yazmıyor. Directors cut seçince ücret gözüküyor. Deluxe paket sahipleri kısaca hangisini oynuyor?
Ben normal versiyonu oynamadım. İlk defa bu oyunu oynayacağım. Direk director cut versiyonu oynasam sorun yaşar mıyım ? Bu paket dlc değil sanırım, ana oyunu da barındırıyor mu ?Benim extra üyeliğim vardı ghost of thusima yönetmenin sürümünü oynamıştım yani oynayabilirsiniz.
Ben normal versiyonu oynamadım. İlk defa bu oyunu oynayacağım. Direk director cut versiyonu oynasam sorun yaşar mıyım? Bu paket DLC değil sanırım, ana oyunu da barındırıyor mu?
Bu versiyon ultimate editon gibi birşey ekstra birşeyler veriyor o kadar yani sorun yaşamazsınız iyi oyunlarDirek director cut versiyonu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.