LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #1 Ekran kartı geforce 1070 İşlemci i7 4790k Merhaba. Ghost of Tsushima oynarken genel olarak sürekli bir siyah boya ekranımı takip ediyor. başka hiçbir oyunda yok böyle bir şey bir tek bunda var. sebebi nedir acaba? Dosya Ekleri Screenshot_100.png 2,1 MB · Görüntüleme: 104
Merhaba. Ghost of Tsushima oynarken genel olarak sürekli bir siyah boya ekranımı takip ediyor. başka hiçbir oyunda yok böyle bir şey bir tek bunda var. sebebi nedir acaba?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #2 Ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
KS KS LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: Ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Kral DDU ile kaldirdim ama sinyal yok diye hata veriyor. Monitör kabloyu çıkartıp ışık gidene kadar tuttum açtım hala ayni. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Kral DDU ile kaldirdim ama sinyal yok diye hata veriyor. Monitör kabloyu çıkartıp ışık gidene kadar tuttum açtım hala ayni.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #4 LegendStyle dedi: Kral DDU ile kaldirdim ama sinyal yok diye hata veriyor. Monitör kabloyu çıkartıp ışık gidene kadar tuttum açtım hala ayni. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modeli nedir? Artı 0 Eksi
LegendStyle dedi: Kral DDU ile kaldirdim ama sinyal yok diye hata veriyor. Monitör kabloyu çıkartıp ışık gidene kadar tuttum açtım hala ayni. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modeli nedir?
KS KS LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #5 GeForce 1070 sabah da aynısı olduydu. Bir anda açıldı. Bir şey de yapmadiydim. Şimdi de bayağıdır bir şeyler denedim, bekledim falan ama hala ayni. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
GeForce 1070 sabah da aynısı olduydu. Bir anda açıldı. Bir şey de yapmadiydim. Şimdi de bayağıdır bir şeyler denedim, bekledim falan ama hala ayni.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #6 LegendStyle dedi: GeForce 1070 sabah da aynısı olduydu. Bir anda açıldı. Bir şey de yapmadiydim. Şimdi de bayağıdır bir şeyler denedim, bekledim falan ama hala ayni. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü anakarttan alabiliyor musun? Artı 0 Eksi
LegendStyle dedi: GeForce 1070 sabah da aynısı olduydu. Bir anda açıldı. Bir şey de yapmadiydim. Şimdi de bayağıdır bir şeyler denedim, bekledim falan ama hala ayni. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü anakarttan alabiliyor musun?
KS KS LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #7 GFYT dedi: Görüntüyü anakarttan alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Görüntüyü anakarttan alabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #8 LegendStyle dedi: Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım. Artı 0 Eksi
LegendStyle dedi: Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım.
KS KS LegendStyle Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #9 LegendStyle dedi: Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Açıldı bir sürücüyü kurdum ardından yeniden başlat dedi geri gitti. GFYT dedi: Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu değiştirdim başka HDMI kablosu olmadigindan uçları değiştirdim bir şey değişmiyor. GFYT dedi: Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... HDMI buldum tamam oyunuda açtım ama düzelmedi özellikle yere bakınca oluyor. Son düzenleme: 26 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
LegendStyle dedi: Hem anakart hem ekran kardindaki HDMI girislerine taktım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Açıldı bir sürücüyü kurdum ardından yeniden başlat dedi geri gitti. GFYT dedi: Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu değiştirdim başka HDMI kablosu olmadigindan uçları değiştirdim bir şey değişmiyor. GFYT dedi: Farklı bir kablo ile dene o halde. Ekran kartında sorun olduğunu varsaysak bile anakartındaki dahili grafikten görüntü alabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... HDMI buldum tamam oyunuda açtım ama düzelmedi özellikle yere bakınca oluyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #10 LegendStyle dedi: Açıldı bir sürücüyü kurdum ardından yeniden başlat dedi geri gitti. Güç kablosunu değiştirdim başka HDMI kablosu olmadigindan uçları değiştirdim bir şey değişmiyor. HDMI buldum tamam oyunuda açtım ama düzelmedi özellikle yere bakınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı emekliye ayırmanın vakti gelmiş görünüyor. TV'ye bağlayıp aynı sorunun devam edip etmediğini kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
LegendStyle dedi: Açıldı bir sürücüyü kurdum ardından yeniden başlat dedi geri gitti. Güç kablosunu değiştirdim başka HDMI kablosu olmadigindan uçları değiştirdim bir şey değişmiyor. HDMI buldum tamam oyunuda açtım ama düzelmedi özellikle yere bakınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı emekliye ayırmanın vakti gelmiş görünüyor. TV'ye bağlayıp aynı sorunun devam edip etmediğini kontrol eder misin?