Ghost of Tsushima siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Vrueext

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rtx 3050
İşlemci
i7 11.nesil
Steam'den veya yönetici olarak başlat dediğimde önce Steam FPS gözüküyor sonra NVIDIA logosu çıkıp kaybolunca oyun siyah ekranda takılı kalıyor.

Yazık ya birde oynadın diye steamdan görünüyor iade de edemicez saçmalık oyun ilk seferde açıldı girdik 4 5 dk oynadık ilk indirdiğimizde fakat daha sonra attı şimdi ekran siyah

Saçmalık ya vallahi Steam'den aldık oyunu ilk indirdiğim gibi oyuna girdi daha sonra attı sonra siyah ekran oldu malsef ve şu an iade hakkı da doğmuyor çünkü oynandı gösteriyor nasıl yapacağız ya

Son düzenleme:
Ben başlayamadım ki bitireyim saçmalık ötesi yav

Kardesım steam toplulukta güncelleme yapılmış hata veriyor herkeste aynı sorun var sanırım

Son düzenleme:
Yazık ya bir de oynadın diye Steam'den görünüyor iade de edemeyeceğiz saçmalık oyun ilk seferde açıldı girdik 4 5 dk oynadık ilk indirdiğimizde fakat daha sonra attı şimdi ekran siyah.

Saçmalık ya vallahi Steam'den aldık oyunu ilk indirdiğim gibi oyuna girdi daha sonra attı sonra siyah ekran oldu malsef ve şu an iade hakkı da doğmuyor çünkü oynandı gösteriyor nasıl yapacağız ya.

Steam'den oyununa sağ tıklayıp özelliklere gelip beta sürümüne geçmeyi deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı