AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Temmuz 2024 #1 Tıklıyorum siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Her çözümü denedim internetten olmuyor hala.
Çözüm Fatihakgl 12 Temmuz 2024 Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz.
Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 11 Temmuz 2024 #2 AliEgemen dedi: Tıklıyorum siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Her çözümü denedim internetten olmuyor hala. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne? Artı 0 Eksi
AliEgemen dedi: Tıklıyorum siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Her çözümü denedim internetten olmuyor hala. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne?
KS KS AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #3 Rona dedi: Sistem özelliklerin ne? Genişletmek için tıkla... 4070M vs 7940H Artı 0 Eksi
alperen_drk Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 Aynı şey bende de oluyor dün gelen güncellemeden kaynaklı büyük ihtimal umarım yakın zamanda düzeltirler. Silip tekrardan yükledim düzelmedi. Artı 0 Eksi
Aynı şey bende de oluyor dün gelen güncellemeden kaynaklı büyük ihtimal umarım yakın zamanda düzeltirler. Silip tekrardan yükledim düzelmedi.
R resul68 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 18 12 Temmuz 2024 #5 Hocam ayni sorun bende de var oyunun Steam topluluk kısmına girince bu sorun sanirim oyunun hatasi yeni gelen güncellemeden dolayı düzelmesini bekleyeceğiz mecbur. Artı 0 Eksi
Hocam ayni sorun bende de var oyunun Steam topluluk kısmına girince bu sorun sanirim oyunun hatasi yeni gelen güncellemeden dolayı düzelmesini bekleyeceğiz mecbur.
F fury3549 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 120 12 Temmuz 2024 #6 Güncellemeyi yükledikten sonra bende de aynı sorun çıktı, oyunu açınca siyah ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Fatihakgl Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz.
alperen_drk Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #8 Fatihakgl dedi: Klavye dilini türkçeden İngilizce ye cevirirsen düzelir bunu da kısayol tuş olarak sol alt+sol Shift ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klayve dilinden kaynaklı olması bayağı saçma bir durummuş denedim düzeldi teşekkürler. Düzenleme: yaptıktan sonra oyun içinde donmaya başladı tam bir şekilde düzelmesi için büyük ihtimal güncellemeyi beklemek lazım Son düzenleme: 13 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Fatihakgl dedi: Klavye dilini türkçeden İngilizce ye cevirirsen düzelir bunu da kısayol tuş olarak sol alt+sol Shift ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klayve dilinden kaynaklı olması bayağı saçma bir durummuş denedim düzeldi teşekkürler. Düzenleme: yaptıktan sonra oyun içinde donmaya başladı tam bir şekilde düzelmesi için büyük ihtimal güncellemeyi beklemek lazım
KS KS AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.370 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 13 Temmuz 2024 #9 Fatihakgl dedi: Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Muthis olay cidden cozume bak hahah. Sağolun hocam. Artı 0 Eksi
Fatihakgl dedi: Klavye dilini türkçeden ingilizce ye cevirirsen düzelir bunuda kısayol tuş olarak sol alt+sol shift ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Muthis olay cidden cozume bak hahah. Sağolun hocam.
alperen_drk Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #10 AliEgemen dedi: Muthis olay cidden cozume bak hahah. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Benim bu sefer oyun içinde donmaya başladı sende de bu durum var mı? Artı 0 Eksi
AliEgemen dedi: Muthis olay cidden cozume bak hahah. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Benim bu sefer oyun içinde donmaya başladı sende de bu durum var mı?