Ghost of Tsushima ve Witcher 3 alınır mı?

RHA4ST

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Epic Games'te yaz indirimlerin de Ghost of Tsushima 1004 TL'ye Witcher 3 de 168 TL gibi bir fiyata düşmüş ve sizce ikisini de almak mantıklı mı oyunlar güzel ve eğlenceli ancak beraber tuttukları fiyat 1170 TL yapıyor Epic Games'a 31 Ağustos'a kadar %20 geri ödemesi ile 238 TL Epic bakiyesi kazanacağım yani aslında oyunu 932 TL gibi bir fiyata almış oluyorum sizce değer mi? Mantıklı bir alım olur mu? Bu kadar fazla bir fiyat vermek tuhaf geliyor ancak çalıştığım için günlük olarak tekrar parasını kazanıyorum arada kendim için bir şeyler de alsam kötü olmaz en azından eğlendiğim şeyler diyerek düşünüyorum sizin düşünceniz nedir yorumlarsanız çok sevinirim.

GoT pahalıymış ama paran varsa alınabilir. Witcher 3 alabilirsin. Vereceğin paraya değer bir oyun.

Witcher 3 o fiyata kesinlikle alınır zaten. GoT'ya ben o kadar para vermezdim.

Witcher 3 fiyatı gerçekten de çok güzel ona kesin gözüyle bakıyorum ancak her zaman GoT çok merak ettiğim bir oyun oldu ve PC'ye yeni çıktığı için gerçekten de fiyatı çok yüksek haklısınız.

Witcher alınır. Tsushima sıkıcı ve kendini tekrar eden bir oyun.

Tsushima hiç izlemedim ancak gerçekten de merak ettiğim bir oyun.

GoT pahalıymış ama paran varsa alınabilir. Witcher 3 alabilirsin. Vereceğin paraya değer bir oyun.

Evet gerçekten de pahalı biraz abartılı bir fiyatı var ancak çalıştığım için günlük olarak geri aynısını kazanıyorum şükür sadece kararsız kaldım o kadar para verilir mi diye Witcher 3 çok övülen bir oyun kesinlikle değer diye düşünüyorum bende ama alırken ikisini beraber mi alsam diye bir düşündüm.

Witcher 3 net alınır ama Ghost of Tsushima'dan emin değilim. Oyun zevkine göre karar verebilirsin.

Ghost of Tsushima'yı görüp beğenmiştim ancak hiç izlemedim kılıçlı samuray tarzı oyunları severim ancak fiyatı beni çok kararsız bırakıyor :(

İzlediğinde göze güzel geliyor ama çok yalın bir oynanışı var. Çok basit parry-dodge-hit üçlemesi, haliyle oynanışı o fiyata değmiyor ve görevler kendini aşırı tekrar ediyor. Görselliğine diyecek bir şey yok.

Witcher 3 fiyatı gerçekten de çok güzel ona kesin gözüyle bakıyorum ancak her zaman GoT çok merak ettiğim bir oyun oldu ve PC'ye yeni çıktığı için gerçekten de fiyatı çok yüksek haklısınız.

Evet gerçekten de pahalı biraz abartılı bir fiyatı var ancak çalıştığım için günlük olarak geri aynısını kazanıyorum şükür sadece kararsız kaldım o kadar para verilir mi diye Witcher 3 çok övülen bir oyun kesinlikle değer diye düşünüyorum bende ama alırken ikisini beraber mi alsam diye bir düşündüm.

Ghost of Tsushima'yı görüp beğenmiştim ancak hiç izlemedim kılıçlı samuray tarzı oyunları severim ancak fiyatı beni çok kararsız bırakıyor :(

Hocam Ghost of Tsushima'yı alıp deneyebilirsiniz eğer bu kadar merak ediyorsanız ve o parayı verebiliyorsanız. Tamamen zevkinize bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı