Ghost of Tsushima vs RDR 1

Eki Görüntüle 2378394
Nasıl aynı fiyata geliyor acaba?
Aralarında 1 dolar oynuyor sadece.
Su an inFamous 1 oynuyorum ve oyunun tüm görevleri birbirinin aynısı olmasına rağmen yine de ucuz yöntemlerle süreyi uzatma çabası Ghost of Tsushima'dan şüphe ettirdi beni. GoT için de benzer şeyler söyleyen olmuştu.
Birbirini tekrar etmesi sıkıntı değil ama düzgün çalışmayan mekanikler ve ucuzca yöntemlerle görevleri uzatmak katlanamadigim bir şey.

RDR1 artık antika olmuş PC'ye çıkmadan önce emülatör ile bitirdim, oyunun sonunu göreceğim diye sıkıntıdan sinir krizi geçirdim. Görevlerin hepsi milletin ameleliğini yapmakla geçiyor, ki bunu RDR2 hariç bütün Rockstar oyunlarında yaptığımız için artık gına gelmeye başladı.

inFAMOUS 1-2'yi emülatör de oynamayı düşünüyorum önerir misiniz.

inFAMOUS 1-2'yi emülatör de oynamayı düşünüyorum önerir misiniz?
inFamous 2'yi daha oynamadım fakat 1. oyun benim AC serisinden özür dilememe sebep oldu. İlk oyunun parkur mekanikleri ve kamera açısı aşırı derecede hantal ve şansa dayalı çalışıyor. Yani düzgün çalışmıyor. Görev dizaynı sürekli aynı yapıda. Oyunun başında ana görev ve yan görevde ne yapıyorsan finalde de onu yapıyorsun. Sadece sonlara doğru düşmanlar çok daha zor ölüp seni stun locka soktuğu için daha sinir bozucu ve sıkıcı oluyor. AC oyunlarında bile ana görev ve yan görevler birbirinden ayrı oluyor, burada o da yok ve AC oyunları birbirinin aynısı görevleri gittikçe kolaylaştırıyor, buradaki gibi iyice sıkmıyor insanı. Hikâyeyi ise ya takip etmeyecek kadar umursamayacaksın ya da takip ettiğinde diyalogların içi boş yapısı yüzünden çok sıkılacaksın. Ayrıca oynanışın tek düze olması yani oyunun başında yaptıkların ile sonunda yaptıklarının yeteri kadar farklı olmaması da sıkıyor insanı.
Second Son yüzünden beklenti ile girmiştim ama baya sıktı bu oyun beni. Hikâye seçimleri de bu arada anlamsız. Ya ara sahneler bile değişmiyor ya da oyun canon olarak kabul ettiği olayı öyle ya da böyle gerçekleştiriyor.
Siz yine de oyunu oynayın hocam. 5 üzerinden 3.5 ortalama almış sonuçta bu oyun. Ha tabii ortalamayı düşüren insanların çoğunluğu benim gibi oyunu sonradan oynayanlar oluyor fakat yine de belki bir nebze seversiniz oyunu. En azından başlarında keyif alacağınız kesin.

RDR1 alın, Ghost of Tsushima şu an PS Store üzerinde PS4 için 250 lira.

RDR'nin konsepti belli ve hiçbir şey değiştirmeden, PC'ye portlamışlar. Ghost of Thushima alırdım.

RDR 1 oynuyorum, bence eğlenceli bir oyun olmuş, yan görevleri de güzel ama fiyatına değmez tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…