Ghost of Tsushima vs RDR 1

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Aslında her ikisini de alacak bütçe var ama PS3'e koleksiyonluk oyun, gelecek sene çıkacak oyunlara para yetiştirme vs. derken her ikisini de bu indirim döneminde alamam. Açıkçası benim gönlüm Ghost of Tsushima'dan yana. Çünkü PS3'te RDR1'i çok daha ucuza (Dijital mağazada 114TL, kutulu olarak 500-800TL) oynama şansım var. Lakin yine de size de bir sormak istedim. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Ghost of Tsushima, Steam key alacağım için 50 dolara değil 41.69 dolara gelecek bu arada. Yani RDR1 ile fiyatı aynı sayılır.

Epic Games kullanmıyorum.

Ghost of Tsushima, Steam key alacağım için 50 dolara değil 41.69 dolara gelecek bu arada. Yani RDR1 ile fiyatı aynı sayılır.
1734714679423.png

Nasıl aynı fiyata geliyor acaba?

Aslında her ikisini de alacak bütçe var ama PS3'e koleksiyonluk oyun, gelecek sene çıkacak oyunlara para yetiştirme vs. derken her ikisini de bu indirim döneminde alamam. Açıkçası benim gönlüm Ghost of Tsushima'dan yana. Çünkü PS3'te RDR1'i çok daha ucuza (dijital mağazada 114TL, kutulu olarak 500-800TL) oynama şansım var. Lakin yine de size de bir sormak istedim. Hangisini almak daha mantıklı olur?

Epic Games kullanmıyorum.

Ghost of Tsushima.

RDR 1 gereksiz pahalı bence. Sadece görüş mesafesi artırılan oyuna o kadar verilmemeli diye düşünüyorum. Ghost of Tsushima oyun saati olarak da daha fazla hocam, bence tercihi ondan yana kullanın.

Ghost of Tsushima'yı yeni oynadım ve bitirdim, haritada yapılacak herhangi bir şey bırakmadan bitirdim ama belirli yerlerde aşırı baydı. Yan görevler vs. sürekli birini takip et, ayak izini takip et tarzında baygınlık geçirtecek kadar bunaltan görevler. Ortalama bir oyun, çok iyi değil bence. Bir de ilk oynayışta sağ olsunlar bütün konuşmaları izletiyorlar, hiçbir şekilde geçilmiyor onu da ekleyeyim.

İkisinden birini kesin alacağım diyorsanız GoT alın ama başka bir oyun da bakabilirsiniz.

Sekiro'dan sonra çok kötü hissettireceğine eminim Tsushima'nın ama benim tercihim o olurdu. RDR 1 en fazla 20 dolar eder eskidi artık bir olayı yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı