Ghost of Tsushima'yı seven birisi Sekiro almalı mı?

651038

Decapat
Merhaba.

Ben yaklaşık 2 hafta önce Ghost of Tsushima'yı baştan sonra bitirdim. Hatta iki adasına başlamayı da düşünüyorum. Oyunu o kadar çok sevimli. Jin şu an en sevdiğim oyun karakteri :D. Bu oyunu bu kadar çok sevmişken sizce biraz daha zor olmasına rağmen Sekiro alınır mı? Oyunun souls-like olması beni biraz alma konusunda şüpheli bırakıyor.

Merhaba.

Ben yaklaşık 2 hafta önce Ghost of Tsushima'yı baştan sonra bitirdim. Hatta iki adasına başlamayı da düşünüyorum. Oyunu o kadar çok sevimli. Jin şu an en sevdiğim oyun karakteri :D. Bu oyunu bu kadar çok sevmişken sizce biraz daha zor olmasına rağmen Sekiro alınır mı? Oyunun souls-like olması beni biraz alma konusunda şüpheli bırakıyor.

Biraz daha mı zor? 😂😂. Hocam siz o birazın birkaç katını düşünün. Ghost of Tsushima gibi bir şey bekliyorsanız hiç almaya kalkışmayın. Sekiro bana göre Soulslar arasındaki en zor oyundur. Yani eğer yeteri kadar sabırlıysanız ve el beceriniz iyiyse bir bakın derim. Yoksa yanından bile geçmeyin.

Biraz daha mı zor? 😂😂. Hocam siz o birazın birkaç katını düşünün. Ghost of Tsushima gibi bir şey bekliyorsanız hiç almaya kalkışmayın. Sekiro bana göre soulslar arasındaki en zor oyundur. Yani eğer yeteri kadar sabırlıysanız ve el beceriniz iyiyse bir bakın derim. Yoksa yanından bile geçmeyin.

Kılıçla saldırdığımız oyunlar bveni sarıyor bir de sanırım mekaniklerde bayağı hızlıymış. Aslında bana bu konuda uyuyor ama checkpoint yerlerinin uzun olması biraz can sıkıntısı veriyor zaten yaptığım bir yeri 10 kere aynı şekilde bir daha yapmak canımı sıkar. Hala kararsızım açıkçası :D

Kılıçla saldırdığımız oyunlar bveni sarıyor bir de sanırım mekaniklerde bayağı hızlıymış. Aslında bana bu konuda uyuyor ama checkpoint yerlerinin uzun olması biraz can sıkıntısı veriyor zaten yaptığım bir yeri 10 kere aynı şekilde bir daha yapmak canımı sıkar. Hala kararsızım açıkçası :D

Emin ol canını sıkacak en son şey olacak checkpoint noktaları.😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı