Ghost of Yötei hakkında birkaç detay

Ghost of Tsushima'nın yan görevleri oldukça sıkıcı ve tekrarlayıcıydı. Bu oyunda öyle olmaz umarım. Beklentim bu konuda düşük maalesef. Onun dışında combat güzel olsa ben oynarım. Önceki oyunda adam kesmek zevk veriyordu, bu oyunda daha da iyisini yaparlarsa efsane olur.

Balon olacak olan başka bir Sony AAA yapımı olacağından o kadar fazla eminim ki. Sucker Punch ekibinin son dönem içerisinde tutku yerine gelir odaklı seçmiş oldukları yol ile kopyala yapıştır kafası doğrudan değerlendirme konusunda elde kalan bir kalite yoksunluğuna yol açıyor.

@Yutka46, birkaç saat Ghost of Thushima oynamıştım ve gerçekten yan görevleri aşırı baymıştı. Far Cry'ın aynısı gibi geldi. Sadece bu Japonya'nın adasında geçen samuray temalı oyundu.

Ciktigi gun zamundaya duser inşallah
Ekleme: PS5 icin cikiyormus yine. Almak zorunda kalacagiz bu gidisle.

Beklentim yüksek, istiyorum ama mecburen PS Plus'a gelmesini beklemek zorundayım :/.

@Collavino, doğrudan 60 dolar olacaktır bence. İndirim ya da PS Plus şart.

@333365 60 dolar olur. 3 bin lira veya 2 bin lira civarı düşünüyorum ben. Pahalı. PS Plus'a 2 yıl sonra gelir belki.

MENA fiyatlandırması uygulanmazsa alınmaz, paraya değeceğini de düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…