Ghost of Yötei hakkında birkaç detay

@333365, ciddi anlamda çok klişe gelmeye başladı bana göre. Buna benzer hangi oyuna baksam aynı hikaye. Düşman olan bir kişi, ana karakterin annesi veya babasını öldürür ve ana karakter bu kişinin peşine düşer. Düşünülmeyen, basite kaçmış bir hikaye daha. Heyecanlanamıyorum artık.

@UmutMelihAkyol, benim düşünceme göre kayıp birini bulmaya çalışsak şu hikayeden daha eğlenceli olurdu. İntikam hikayeleri sıktı.

Bende mi sorun var, bilmiyorum ama hikaye ve sunum şekli bana çok önemli geliyor. Bir oyundan yan görev ve ana hikaye içine çekmeli kesinlikle. Bu oyunla birlikte belki AC serisine rakip çıkar diye heyecanlanma yaşamıştım ama bu haberlere ve sizlerin yorumlarına göre hayal kırıklığı olacak.

@Sleipnir, bizim yorumlarımız adından da anlaşılacağı üzere yorumdan ibaret de görünen köy kılavuz istemez derler. Beklentileri yüksek tutmayın o yüzden.

@Sleipnir, bizim yorumlarımız adından da anlaşılacağı üzere yorumdan ibaret de görünen köy kılavuz istemez derler. Beklentileri yüksek tutmayın o yüzden.
Oyun dünyasında RPG'ye aşırı önem veren biri olarak, zaman öldürmek için bu tür oyunları oynamak bir seçenek değil maalesef. Standart bakımından yüksek kaliteli içine çeken hikaye ve sunum yapmaları bu kadar zor olmasa gerek.

Bende mi sorun var, bilmiyorum ama hikaye ve sunum şekli bana çok önemli geliyor. Bir oyundan yan görev ve ana hikaye içine çekmeli kesinlikle. Bu oyunla birlikte belki AC serisine rakip çıkar diye heyecanlanma yaşamıştım ama bu haberlere ve sizlerin yorumlarına göre hayal kırıklığı olacak.
Bizim yorumlarımız daha önce gördüklerimiz üzerinden yaptığımız çıkarımlar hocam. Bazen bazı oyunlar bu çıkarımları alt üst edip bambaşka şekilde ortaya çıkabiliyor. Ha tabii bunlar, belli bir formülü oturtmuş ve onun üzerinden işler yapan büyük oyun firmalarından gelmiyor genelde ama yine de çıkmadan hiçbir şey belli olmaz.

@Sleipnir, aslında zor değil de yapmaya ihtiyaç duymuyorlar diyelim. İşin kolayına kaçıyorlar. Remastered oyunlar da bunun en büyük örneğidir. Sattıkları oyunu Remastered adı altında tekrar satmaya çalışıyorlar gibi.

@Bold Pilot, umarım beklentilerinizi karşılar da sanırım beklentiyi fazla tutuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı