Ghost of Yotei'de kaplıcalar olacak ve sake içilebilecek

Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunda Ghost of Tsushima'daki gibi kaplıcalar olacak. GOT'da kaplıcalar ile maksimum sağlığımızı arttırabiliyor ve Sakai'nin geçmişi hakkında düşünebiliyorduk. Bu oyunda da kaplıcalarda Atsu'nun geçmişini düşünecekmişiz, yani kadın başkahramanımızın. Ayrıca GOT'daki Sakai gibi kadın karakterimiz kaplıcada kısmen çıplak gözükecek.

Bir diğer haber ise sake eklenilmiş oyuna. Oyun boyunca sake satın alabilir ve tüketebilecekmişiz. Bunun sonucunda ekranda bulanıklık efektleri olacak. Bunların hepsi ESRB tarafından verilen bilgiler.

Kaynak:

Önceki oyunun aynısı, bir devam oyunu bizi bekliyor o hâlde.

Önceki oyunun aynısı, bir devam oyunu bizi bekliyor o hâlde.
Oynanış aksın gerisi bana göre önemli değil. Yeni silahlar da kullanabilirmişiz, adam doğramak için oynarım. GOT'da yan görevler o kadar sıkıcı ve tekrarlayıcıydı ki bu oyundan yan görevle ilgili beklentiye girmeye korkuyorum. En azından oynanışı keyifli bulmuştum, ana hikaye sarmıştı devam ettim.

@Yutka46, günlük 1 saat takılmalık oynayabilirim.

İlk oyunu resmen sömürdüm ve bana kalırsa Ghost of Tsushimadan sonra Japon kültürü odaklı oyunlar yükselişe geçti, bu tarzda bir çok oyun tanıtıldı ve yakın örneği AC Shadows. Fakat Ghost of Tsushimanın atmosferi ve o kültürü yansıtması çok iyiydi, merakla bekliyorum.

Oyunda Ghost of Tsushima'daki gibi kaplıcalar olacak. GOT'da kaplıcalar ile maksimum sağlığımızı arttırabiliyor ve Sakai'nin geçmişi hakkında düşünebiliyorduk. Bu oyunda da kaplıcalarda Atsu'nun geçmişini düşünecekmişiz, yani kadın başkahramanımızın. Ayrıca GOT'daki Sakai gibi kadın karakterimiz kaplıcada kısmen çıplak gözükecek.

Bir diğer haber ise sake eklenilmiş oyuna. Oyun boyunca sake satın alabilir ve tüketebilecekmişiz. Bunun sonucunda ekranda bulanıklık efektleri olacak. Bunların hepsi ESRB tarafından verilen bilgiler.

Kaynak:
Hocam nedense yeni oyun Ghost of Tsushima kadar heveslendirmedi beni. Hikayesi falan bence ilk oyun kadar iyi olmayacak.

@Yutka46, Ghost of Thushima'nın birinci oyunu da bir oturuşta, 7-8 saat oynanabilecek oyun değildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı