Ghost Recon Breakpoint hata vermeden oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

shotyn

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
3050 laptop GPU
İşlemci
i5 12450H
Merhaba. Bugün Steam indirimlerinden Ghost Recon Breakpoint'i satın aldım. İlk aldığımdan yarım saat sonra da atıyordu ama geri düzelmişti ancak şu an her girdiğimde oyuna girdiğim zaman 15 veya 20 saniye sonra oyundan hiçbir hata vermeden atıyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi oyunu Direct X 11 ile açmanız gerekiyor. Vulkan api ile açtığınızda oyun atıyor. Oyunun core codeclerinde problem var bunu Ubisoft kabul etmişti. Bazı kişiler sorunsuz oynarken bazılarında direkt atıyor. Bende de atıyordu mecburen D3D11 ile giriş yapmak zorunda kalmıştım.

Sebebi oyunu Direct X 11 ile açmanız gerekiyor. Vulkan API ile açtığınızda oyun atıyor. Oyunun Core codeclerinde problem var bunu Ubisoft kabul etmişti. Bazı kişiler sorunsuz oynarken bazılarında direkt atıyor. Bende de atıyordu mecburen D3D11 ile giriş yapmak zorunda kalmıştım.

Merhaba Vulkan'ya da Direct hangisini seçersen seç atıyor, fark etmiyor.

Merhaba Vulkan'ya da Direct hangisini seçersen seç atıyor, fark etmiyor.
Hayır fark ediyor hocam. D3D11 ile epey bir oyunadım bir kere bile atmadı. Vulkan ile de maksimum 2 saat kesintisiz oynadım. AMD sponsorluğundaki oyunlar hep sıkıntılı. Assassins's creeder odyssey'de de aynı sorunu yaşadım.

Sistemi çok daha yoğun kullanan CP2077 veya RDR2'de bir kere bile hata ile karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı