Çözüldü Ghost Recon Breakpoint oyundan atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bu kadar sorun yaşamıyordum sadece helikopterle çok yükseğe çıkınca donup atıyordu oyundan ama şimdi oyuna girdikten yaklaşık 3-5 dakika sonra donuyor ve oyundan atıyor, crash uyarısı veriyor bunu hep yapıyor, dosya denetlemesi yaptım sonra oyunu sildim tekrar yükledim yine çözüme ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar bahsettiğim sorun oyunun yeni gelen güncellemesi ile çözüldü.

Teşekkürler, bilgisayar şuan abimde dönüş yapacağım.
Dostum biraz geç oldu ama buyur link, bir de oyun donduktan ve oyundan attıktan sonra buraya yüklediğim fotoğraftaki hatayı veriyor her zaman.

Arakadaşlar oyunu oynuyorum fakat sanırım bug sorunu var karlı bölgelerde ve karlı dağlarda oyun 5 saniye veya 1 dakika donra donuyor masaüstüne atıyor diğer güneşli ve normal hava durumu olan yerlerde sorun yok, oyun beni deli etti, aynı sorunu yaşayan var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:
Oyun çöküyor ise crash dosyasını paylaşmanız lazım.

Direkt yöntem olarak, DDU ile ekran kartını sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun ve oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin genelde bu yöntem çözer crash problemlerini.

Arkadaşlar bahsettiğim sorun oyunun yeni gelen güncellemesi ile çözüldü.

Çözüm
Tam yazıyordum sen zaten yazmışsın :). 8GB bir güncelleme aldı ve epey düzeltmeler yapıldı. Ama hala saçmaladığı yerler oluyor. Wildlands'a göre de çok daha iyi bir oyun olmuş bu arada :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı