Ghost Recon Breakpoint kasmalar ve sıcaklık değerleri

Darksoul27

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyunda resimdeki değerleri alıyorum. Bu değerler normal mi? 60 FPS değerinde akıcı oynayabilmem için hangi ayarları yapmalıyım. Şu an bütün ayarlar.
1080P Low'da. İşlemci kullanımı ara ara %100'den %60'lara iniyor.
i5 7300HQ.
16 GB RAM.
GTX 1050 4 GB.
Oyun HDD'de yüklü ama faydası olacaksa SSD'ye taşıyabilirim.

Adsız2.png

Adsız3.png

Merhaba arkadaşlar. Oyunda resimdeki değerleri alıyorum. Bu değerler normal mi? 60 FPS değerinde akıcı oynayabilmem için hangi ayarları yapmalıyım. Şu an bütün ayarlar.
i5 7300HQ.
16 GB RAM.
GTX 1050 4 GB.

Eki Görüntüle 626642

Eki Görüntüle 626643
Ekran kartı ısındığından frekans düşürüyor mantıken. Fan hızını artırabiliyorsanız arttırın. CPU da yanıyor maşallah.

i5 7300HQ.
16 GB RAM.
GTX 1050 4 GB.

Eki Görüntüle 626642

Eki Görüntüle 626643

Dostum o yun bende de var Vulkan versiyonunu açıp oyna. Diğerinde optimizasyon sourunu var.

Dostum o yun bende de var Vulkan versiyonunu açıp oyna. Diğerinde optimizasyon sourunu var.
Vulkanı da denedim ama yine fps değerleri istediğim düzeyde değil. Herhalde bu kart en fazla bu kadar FPS verebiliyor.

Ekran kartı ısındığından frekans düşürüyor mantıken. Fan hızını artırabiliyorsanız arttırın. CPU da yanıyor maşallah.
Turbo Fan var ama daha önce onu açtığımda bir fan arızası yaşamıştım o yüzden manuel olarak açmaktan korkuyorum biraz.

Vulkan'ı da denedim ama yine FPS değerleri istediğim düzeyde değil. Herhalde bu kart en fazla bu kadar FPS verebiliyor.

Turbo fan var ama daha önce onu açtığımda bir fan arızası yaşamıştım o yüzden manuel olarak açmaktan korkuyorum biraz.

Dostum dikkat et o özellikler bu kadar FPS vermez daha fazla verir. Grafik ayarlarına bak olmadı ful de fzaten kaldırmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı