GTX 1060 95 derece ve Ghost Recon Breakpoint FPS düşüklüğü

Makaleler
1
Yer
Moscow Metro
Daha fazla  
Önceden daha yüksek ayarlarda 50-60-70 FPS arası alıyordum, şu an durum Video'daki gibi. Ayarlarımın resimlerini bırakacağım. 7 aydır temizlenmedi bilgisayar sorun ondan olabilir önceden dediğim tarih mayıs'ın ortaları gibiydi, laptop olsa da 95 derece çok fazla FPS sadece bundan dolayı mı düşüyor? Yoksa başka bir sorun mu var? Intel HD Graphics ile çalıştırmış olabilir diye düşünüyorum ama öyle olsa 30 FPS'ye sabitlenirdi sanırım. Sistemim;
i7 7700HQ.
GTX 1060.
16 GB 2400 MHz RAM (2x8)
Notlar: Oyunu Gamepad ile oynadım; çünkü harici klavyem yok ve klavyenin altı çok sıcaktı ondan çok kötü oynuyorum ve ayarların resimlerini sonradan aldım ondan dolayı sıcaklıklar düşük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlar dosya eklerinde.

Dosya Ekleri

• 2020-07-07 (2).png
    2020-07-07 (2).png
    441 KB · Görüntüleme: 133
  • 2020-07-07 (3).png
    2020-07-07 (3).png
    451,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 2020-07-07 (4).png
    2020-07-07 (4).png
    448,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 2020-07-07 (5).png
    2020-07-07 (5).png
    442,4 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şöyle oluyor. Videonun ileri ki dakikalarında FPS bayağı bir düşüyor. CPU kullanımı %100'e dayanıp ekran kartını besleyemiyor ve ekran kartı kullanımı da düşüyor. Bu sebeple FPS kaybı oluyor. Bence işlemci çok ısınıp çalışma frekansını düşürüyor ve işlemci kullanımı artıp ekran kartını besleyememeye başlıyor. Bilgisayarı servisine verin temizlesinler yeni macun sürsünler ve sizde ek olarak iyi bir soğutucu alın. Fark gözle görülür şekilde olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler öyle yapacağım ayrıca soğutu zaten var ve hiçbir etkisi yok. Laptop fanlarını en son ve soğutucuyu en son'a alıyorum yinede yetmiyor hatta arada vantilatör ile soğutmaya çalıştığım oluyor 😅. Oda evin güneyinde ve çok sıcak ondan dolayı olabilir kışın sıcaklıklar çok daha düşüktü.

Not:
Kardeşim şu an Bannerlord oynuyor hala 95 derece gösteriyor.Daixan'ın dediği gibi takılmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı