Ghost Recon Breakpoint Oyun Arkadaşı

Arkadaslar merhaba ben full stealth gidiyorum mumkun oldugunca sessiz takiliyorum. Yabancilarla oynuyorum ama boyle bir foruma atayim dedim belki guzel insanlara denk gelirim diye. Iyi gunler.
Uplay: Fiznini
Dostum oyunu satın alma konusunda kararsızım sence almalımıyım?zevklimi.
 
Dostum oyunu satın alma konusunda kararsızım sence almalımıyım?zevklimi.
Bence alma cunku soyle oyun aslinda boyle iki uc stealth operasyon icin zevkli ama sonra bayiyorsun asiri tekrar ediyor yenilikci birsey yok onun yerine BF V yada CoD MW oneririm. Parana yazik olmasin diye diyorum. Ben aldim en yuksek seviyeye geldim sonra bir daha ellemedim acikcasi.
 
Oyunu alayım mı ne dersiniz arkadaşlar?
Oyunu aldın mı dostum? Bu arada ben oyunu aralıktan beri oynuyorum hikaye görevlerini yaptım oyunda tüm her şeyi açtım hemen hemen fakat yan görevler çok sıkıyor o yüzden onları yapmıyorum nadir olarak PVP oynuyorum, sıklıkla RAID oynarım, RAID ve PVP eğlenceli geliyor ve sarıyor, eklemek isteyen ekleyebilir. Uplay: Turkunayaksesi.
 
Hortlatayım konuyu, ben de yeni başladım sayılır. Türk arkadaşlarla oynamak istiyorum.

Uplay: Saymyname41.
Hocam geçen aylarda Ubisoft oyuna artık destek vermeyeceğini açıkladı yani yeni eklentiler ve DLC güncellemesi almayacak ben oyunu yaklaşık 1 senedir oynamıyorum, sunucular yavaş ve oynayacak oyuncu bulamıyordum online kısmı için yani,ama hikaye olarak umarım bulursun oyun arkadaşları, keyifli oyunlar dilerim.
 
Discord adresim R04X#2890 ekleyebilirsin. Oyunda baya ilerledim ben fakat şu sıralar yüklü değil. Yüklediğimde oynayabiliriz. Oyun zevkli fakat ben level sistemine göre oynamıyorum, saçma geliyor bana.
 

Geri
Yukarı