Ghost Recon Phantoms Oynayan var mı ?

• Konuyu başlatan SMCX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.915
S

SMCX

Ziyaretçi
Arkadaşlar Ghost Recon oynayan var mı ? 7 lvl Recon oyuncusuyum.

İyi günler :)

NOT:Oyun Third Person Shooter ama forumda TPS bölümü olmadığı için FPS bölümüne açtım. Umarım @MF abimiz kızmaz. :D

Evet, öyle CS gibi milletin birbirine girmesi olayı yok. Alıyosunuz Recon'u geçiyorsunuz siperin arkasına, çıkan kafaları vurmaya çalışıyorsunuz, derkeeen başka bir recon elinde SMG+Görünmezlik ile arkanızdan gelip sizi öldürüveriyor. Kısacası yavaş bir oyun, hızlı hızlı elimde AK47 ile gidip kafa alayım olayı yok. 3-4 GB bir boyutu var. İndirirseniz bana Steam'dan ulaşın. Beraber oynarız.

Şu anda sunucular kapalı, 12'de açılması gerekiyordu.

Evet, öyle CS gibi milletin birbirine girmesi olayı yok. Alıyosunuz Recon'u geçiyorsunuz siperin arkasına, çıkan kafaları vurmaya çalışıyorsunuz, derkeeen başka bir recon elinde SMG+Görünmezlik ile arkanızdan gelip sizi öldürüveriyor. Kısacası yavaş bir oyun, hızlı hızlı elimde AK47 ile gidip kafa alayım olayı yok. 3-4 GB bir boyutu var. İndirirseniz bana Steam'dan ulaşın. Beraber oynarız.
Beklediğim gibiymiş hocam o zaman. Adil Kullanım Kotası bir sıfırlansın o zaman indireceğim size ulaşırım hocam. :D

Bende oynuyorum. 5-6 saat oynadım. Gerçektende taktik gerekiyor. Ben Support'um. Shotgun kullanırım hep. Ancak uzağı vuramadığından direk 2. Silahı çıkarıp vuruyorum adamları. Ve oyunda denge var. Pay To Win yok. Ben bayağı beğendim.

Kesinlikle, gerçek parayla alınabilen birkaç weapon bundle ve silah camo'ları var(Türkçesi hakkında en ufak bir fikrim yok.)Oyun parası da kolay kazanılıyor, Recon'umun silahını tamamen upgrade etmeyi başardım mesela. Ubisoft işini biliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı