Ghost Recon Wildlands "0xc0000005" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kutayyyy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM , 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3060 Laptop GPU
Anakart
Tulpar T7 V25.1 anakart
İşlemci
İ7 11800H
Merhaba, Monster Tulpar T7 v25.1 kullanıyorum. Gr Wildlands ve The Division 2 aynı hata yüzünden açılmıyor. Ubisoft Connect'deki diğer oyunum AC Odyssey açılıyor. Gerekli olduğunu düşündüğüm dosyaları aşağıya ekliyorum. Başka bir şey gerekiyorsa belirtebilirsiniz.

- Windows 10, son güncellemeleri yaptım, Windows güncel.
- Ekran kartı sürücüsü güncel.
- Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini Denetim Masası'ndan onardım, yeniden yükledim.
- Oyunları laptopumda ilk kez denedim ve açılmadılar, daha önce çalışıp şimdi çalışmama durumu yok.

Teşekkürler şimdiden.

Ekler: Olay görüntüleyicisi kaydı resmi, GRW.exe Process Monitor raporu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-16 113517.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-16 113517.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş'ın son mesajında. Dosyanın TrustedInstaller kilidini açıp silmeli miyim emin olamadım.

Siz bilirsiniz. Derseniz Olay Görüntüleyicisi raporunuzu da paylaşabilirsiniz. Uygulama loglarını paylaşabilirsiniz.

@Bilham, @292469, @Enes3078 uğraştığınız için çok teşekkür ederim. Bugün daha fazla uğraşmamak için temiz Windows 10 yüklemesi yaptım. Kurulumda işletim sistemini kuracağımız diski seçerken tüm diskleri "Sil" komutu ile temizledim ve kurulumu tamamladım. Windows güncellemelerinin tamamını yaptım ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt kalmayana kadar gerekli sürücüleri yükledim. Ekran kartını son sürüme güncelledim, ardından Logitech G HUB, Monster ve GameGaraj gibi markaların MSI kasaları için fan/performans kontrol programı olan feature Manager'i yükledim. Trend Micro anti virüs yazılımını (bu anti virüs'ün problem olacağını düşünmüyorum bir önceki bilgisayarımda bu anti virüs yüklüyken gr Wildlands ve The Division 2 açılıyordu.) Yükledikten sonra direkt Ubisoft Connect indirip oyunu yükledim. Bilgisayarın en sade haliyle başka bir kurulum yapmadan oyunu çalıştırdım ve olay görüntüleyicisinde birebir aynı hatayı aldım. Raporu oluşturmadım, bilmiyorum. Windows 10 ISO dosyasını da yeni yüklemiştim en temiz kurulumda bile aynı hatayı aldığım için vazgeçtim sanırım daha önce biraz oynamıştım zaten :D. GR Wildlands ve The Division 2 yine 0xc0000005 yüzünden açılmadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı