Ghost screen garanti kapsamında mı?

ZeroSchulz

Kilopat
Herkese selamlar. Redmi Note 8 cihazımda ghost screen sorunu yaşamaya başladım. Cihazı alalı 5 ay oldu. Garanti değişim ya da tamir işlemi yapar mı? Birkaç sitede okuduğuma göre bazı kullanıcıları "kullanıcı hatası" deyip geri göndermişler. Telefon ile şarjda hiç uğraşmadım ve telefonu ısıtıp zorlayacak hiçbir işlem yapmadım. Panel Tianma bu arada.

Herkese selamlar. Redmi Note 8 cihazımda ghost screen sorunu yaşamaya başladım. Cihazı alalı 5 ay oldu. Garanti değişim ya da tamir işlemi yapar mı? Birkaç sitede okuduğuma göre bazı kullanıcıları "kullanıcı hatası" deyip geri göndermişler. Telefon ile şarjda hiç uğraşmadım ve telefonu ısıtıp zorlayacak hiçbir işlem yapmadım. Panel Tianma bu arada.
Youtube'da 1saatlik ghost screen'i kaldırdığınını iddia eden videolar var.Yorumlarda ise gittiğini söyleyen bir çok insan var. Bir deneyin isterseniz.

Benim laptop ekranımda olmuştu, garanti kapsamına aldılar ve ekranı değiştirdiler. Telefon için tam olarak emin değilim. Dilerseniz Destek'e direkt kendiniz sorabilirsiniz.

Buradan ulaşabilirsiniz, cevap veriyorlar.

Benim laptop ekranımda olmuştu, garanti kapsamına aldılar ve ekranı değiştirdiler. Telefon için tam olarak emin değilim. Dilerseniz Destek'e direkt kendiniz sorabilirsiniz.

Buradan ulaşabilirsiniz, cevap veriyorlar.
Teşekkürler. Sorunu yazdım cevabı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı