En iyi seçenek yer değiştirmesi ve parlaklık ayarı varsa onu yapmak. Dediğim gibi benim telefonda mesela AOD parlaklığı yüksek değil ama okunabiliyor da rahatça. Sanırım fabrikasyon bir ayar çekmişler.
Benim sürümde (son güncellemeleri alınmış bir şekilde) hareketli AOD özelliği yok ancak ekrana hafif dokununca ortada 10 saniye boyunca saat kadranı beliriyor 10 saniye sonunda kapanıyor.
Evet. IPS panel monitörümde de var bu özellik mesela. Belli bir süre geçince 1 piksel kaydırıyor görüntüyü görüntü sabit kalsa da kalmasa da yanık oluşma riskine karşı.Bence de sonuçta uzun süre aynı pikselin enerji alması ve ısıdan meydana geliyorsa madem, aralıklarla yer değiştimesi ve değişen piksellerin dinlenmesi belki sorunun olma olasılığı azaltır ha?
garantisi devam ediyorsa serviste garanti kapsamında ücretsiz değişimini yapıyorlar, 2 gün önce yaptırdım bende de çok fazla oluşmuştu piksel yanığıAmoledlerde genelde oluyor diye biliyorum. Benim S20 FE'nin üst kısmındaki siyah info barım yavaşça ghost belirtileri göstermeye başladı. Sabit kalan ne varsa mahvediyor ekranı yaaa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.