Ghost screen olan iPhone 11 garanti kapsamında mıdır?

Merhaba yaklaşık 1-1.5 saat önce telefonumun sol üst köşesinde bir ghostlanma ortaya çıktı, öncesinde hiçbir sorun yoktu bir anda oluştu, duvar kâğıdından kaynaklandığını düşündüm farklı duvar kâğıtları denedim fakat değişen bir şey olmadı bu garanti kapsamında mıdır, göndersem kullanıcı hatası deme ihtimalleri var mı?

Ekranda eğer kırık yok ise, veya cihazda çok hasar yok ise garanti kapsamında değişir eğer cihaz tamir görmüşse (servis hariç) garanti dışı kalır.

Ekranda eğer kırık yok ise, veya cihazda çok hasar yok ise garanti kapsamında değişir eğer cihaz tamir görmüşse (servis hariç) garanti dışı kalır.

Ekranda veya kasada hasar yok hocam, cihaz tamir de görmedi fakat son 2-3 gündür bu sorunu araştırıyorum ve şikayet var sitesinde bu hafta bu sorunu yaşayan 7-8 kişi ile daha karşılaştım, acaba son verilen güncellemeden kaynaklı mı diye düşünüyorum ama güncelleme ekranda problem yaratır mı bilmiyorum.

Aynısı bende de oluşmuşa aynı noktada sorun çıkartır mı iki kere ekran değiştirdim.

Sorun çıkartacak bir problem değil hocam fakat büyüme yaparsa çok dikkat çekebilir, garantiye göndermenizi öneririm bende kısa sürede göndereceğim, son 1-2 hafta da çoğu iPhone 11 kullanıcısı bu sorun ile karşılaşmış sanırım kronik bir problem.

Hocam giriyor ben bundan kaynaklı 3 defa ekran değişimine 1 defa cihaz değişimine (yine ekran değişimi çıkardılar hakem heyetine verdim) gittim, garanti kapsamına gidiyor bunun garantisini verebilirim.
Bu sorun yüzünden tüketici hakem heyeti ile iki kez telefon değiştirdim tekrardan ortaya çıktı…
Aynı lanet şeyi bende yaşadım sıfır cihaz geldiğinde cihazı satarak kurtuldum, 11 kötü bir cihaz değil ancak panelden kaynaklı sorun çıkartıyor ve çoğu kullanıcısının haberi bile olmuyor.

Bu sorun yüzünden tüketici hakem heyeti ile iki kez telefon değiştirdim tekrardan ortaya çıktı…

Bayağı bir kronik problem sanırım, bende göndereceğim eğer tekrarlarsa hakem heyetine başvuracağım bende.

Hocam giriyor ben bundan kaynaklı 3 defa ekran değişimine 1 defa cihaz değişimine (yine ekran değişimi çıkardılar hakem heyetine verdim) gittim, garanti kapsamına gidiyor bunun garantisini verebilirim.

Aynı lanet şeyi bende yaşadım sıfır cihaz geldiğinde cihazı satarak kurtuldum, 11 kötü bir cihaz değil ancak panelden kaynaklı sorun çıkartıyor ve çoğu kullanıcısının haberi bile olmuyor.

Aynen hocam bazı arkadaşlarımın telefonlarını inceledim aynı sorun onlarda da var ancak ben bakana kadar fark etmemişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı