Ghost Spectre gibi programları önerir misiniz?

EZH

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayara format atmayı planlıyorum ama bu sefer bilgisayarım cidden bayağı kötüleştiği için modlanmış Windows kullanmak istiyorum. Modlanmış Windows'u (özellikle Ghost spectre'yi) önerir misiniz? (iyi veya kötü anlamında) Linux kullanabilirsin diyenlere cevabı buradan vereyim, Linux'a her program veya her oyun yüklenmiyor ama onun için özel bir program varsa Exe'leri Linux'un program çalıştırma uzantısına falan çeviren Linux önerirseniz sevinirim. :)

2012'den kalma laptopumda kullaniyorum bir problem yok sadece daha az donma kasma yapiyor oyunlarda gozle gorulur bir fps artisi olmuyor. Oneririm

Bir de LTSC falan var, hangisi daha iyi ve LTSC güvenilir mi?
Benim tavsiyem 3. parti OS'lar kullanmandansa LTSC kullanman.

LTSC Microsoft tarafından yayınlanan ofis ve iş yerlerine yönelik bir işletim sistemidir.
İş yerlerine yönelik olduğu için stabil olması adına Windows'un hafifletilmiş bir sürümüdür.
Ben uzun süre LTSC kullanan biri olarak ilk önce LTSC sürümünü denemeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiçbir sıkıntısı yoktur. Formatımı Ghost Spectre'yle yaptım, gayet iyi ve akıcı, önerilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta RAM kullanımı ne kadar?

Bilgisayarı açar açmaz RAM. (bilgisayarı kapatıp yeniden açtım)

1620662846642.png

Modifiye edilmiş Windows'lar kullanmak yerine Windows'u siz modifiye edin. En azından %100 güvenilir olur, herhangi bir şüphe kalmaz içinizde.

Sistem açıldıktan 1 dk sonra 0.9/16 GB'lık bir kullanım var, arka planda çalışan bir işlem yokken. Bu değer tüm sürücüleri ve programları vs. kurduktan sonraki değer.

Modifiye edilmiş Windows'lar kullanmak yerine Windows'u siz modifiye edin. En azından %100 güvenilir olur, herhangi bir şüphe kalmaz içinizde.

Sistem açıldıktan 1 dk sonra 0.9/16 GB'lık bir kullanım var, arka planda çalışan bir işlem yokken. Bu değer tüm sürücüleri ve programları vs. kurduktan sonraki değer.

Üşenmesem yapabilirim belki, önerin için sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı