Ghost Spectre Güvenli Değil!

Linux reklamı gibi olmuş.

Tarafsız olarak elle tutulur bi yanını göremedim.
Klasik Linux kitlesi işte. Ne beklersin? Milletinkini(Windows) görmeyen kendininkini(Linux) piyade tüfeği(iyi) sanırmış.

Linux'u bilinçli olarak kullananlara lafım yok ama bunlar ""zi propagandası gibi.
Linux yazılım öğrenen arkadaşlar için kullanılması gereken bir işletim sistemidir severim. Ama bir kitle var ki hava atmak amacıyla Linux kurduklarına eminim.

@Linuxginar Hocam da Linux kullanıyor ama şuana kadar hava attığını görmedim çok saygı duyduğum biridir kendisi.

Anlayın şunu artık Linux kullanarak havalı olunmuyor.

Estagfirullah hocam hava atmalik bir durum yok zaten.

Modlu Windows'ta kendin modlamadiysan ve modlayan kisi her seyi acik secik paylasmadiysa ki paylasan cok yoktur muhtemelen. En guvenlisi kendiniz yapmak.

Hava atmak için kullamıyorum yanlız, hiç bir mesajımda Arch Linux kullanan adamdır vs. gibi bir cümle kullanmadım yada Arch Linux kullanamayan beceriksizdir demedim.

Son düzenleme:
Ubuntu terminaline gerek yok direk kurulması daha mantıklı.

Böyle bir şeyin olmadığını kantlamak için senle bir CS atalım mı . Şaka bir yana konu sahibi cidden saçmalamış. Kendim de Linux kullanıcısıyım ve fırsat geldi mi Windows'a geçirmekten de geri durmam ama cidden saçmalamış. Konudaki "Linux'ta oyun oynanmaz" tarzı mesaj yazanlarla bir CS:GO vb oyunları atabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…