Ghost Spectre hangi sürüm indirilmeli?

Yer
Adana
Kötü bir bilgisayara sahibim ve geçenlerde Win 8.1'den 10 yükselttim ve aşırı kasmalar takılmalar meydana geldi. Ben de araştırmaya girdim ve Ghost Spectre'nin işletim sistemini gördüm. Sizce oyun için en performanslı sürümleri hangisi 8.1 için ve 10 için hangisini kurmalıyım? Aralarında fark olur mu?

Sana önerim Revision işletim sistemi kurmandır. Bildiğim birkaç adam bu işletim sistemini yapanlar arasında özellikle St1cky, bu işin ustaları ve bu adamlar güncel olarak hem oyun oynuyor hem de olabilecek en iyi yazılım bilgisine sahipler. Şu an en güncel ve en donanımlı ekip Revision'da. Gözünü kırpmadan kurabilirsin. Ghost Spectre'ı denemedim fakat Revision şu an giriş gecikmesini düşürmesiyle ve yapmış oldukları tweak vb. şeylerle çok öndeler. Adamlar biraz aşmış. Tavsiye ederim.
Revision

Sana önerim revision işletim sistemi kurmandır. Bildiğim birkaç adam bu işletim sistemini yapanlar arasında özellikle ST1cky, bu işin ustaları ve bu adamlar güncel olarak hem oyun oynuyor hem de olabilecek en iyi yazılım bilgisine sahipler. Şu an en güncel ve en donanımlı ekip Revision'da. Gözünü kırpmadan kurabilirsin. Ghost Spectre'ı denemedim fakat revision şu an giriş gecikmesini düşürmesiyle ve yapmış oldukları Tweak vb. şeylerle çok öndeler. Adamlar biraz aşmış. Tavsiye ederim.
Revision

Link atar mısın baktım ReviOS - 1709 u3.5 kullananlar memnun olduğunu söylüyorlar.

Sana önerim Revision işletim sistemi kurmandır. Bildiğim birkaç adam bu işletim sistemini yapanlar arasında özellikle St1cky, bu işin ustaları ve bu adamlar güncel olarak hem oyun oynuyor hem de olabilecek en iyi yazılım bilgisine sahipler. Şu an en güncel ve en donanımlı ekip Revision'da. Gözünü kırpmadan kurabilirsin. Ghost Spectre'ı denemedim fakat Revision şu an giriş gecikmesini düşürmesiyle ve yapmış oldukları tweak vb. şeylerle çok öndeler. Adamlar biraz aşmış. Tavsiye ederim.
Revision
birde win 8 var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı