Buradan indirebilirsin. Ayrıca ben Windows 10'dan beri spectre kullanan birisi olarak söyleyeyim öyle gördüğün her şeye tıklamıyorsan, veya neyin virüs neyin temiz olduğunu anlayabiliyorsan. Defender olmadığı için çok stabil ve akıcı sürüm.
Hocam bu kurulum videosu altında da link var istiyorsanız en altında en güncel link var.
Daha önceden kullandım gayet memnunum fakat yeniden yüklemek istedim link bulamadım sadece.
Tamamdır, sağ olun şimdi yüklüyorum.
Hocam bu Windows 11 mi oluyor ?Buradan indirebilirsin. Ayrıca ben Windows 10'dan beri spectre kullanan birisi olarak söyleyeyim öyle gördüğün her şeye tıklamıyorsan, veya neyin virüs neyin temiz olduğunu anlayabiliyorsan. Defender olmadığı için çok stabil ve akıcı sürüm.
Evet 11 Pro.
Ben 3-4 ay önce indirdim sonra da bir şey yapmadım sıkıntı olmuyor. Zaten GHOST TOOLBOX diye bir program yüklü geliyor aradığın her şey içinde var.Bir sorum daha olacaktı Update güncellemeleri önemli miydi yani yapılmalı bu işletim sisteminde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.