Ghost Spectre Windows 10 vs 11

Şuan bildiğim bütün programları, yöntemleri kullandım: 2009’dan kalma program bile denedim, LLF denedim...
İlk başlangıç siz Rufusa FAT32 yazdırırken iptal edip NTFS yapmanızdan sonra başladı, sanırım orda bitmesini bekleyip NTFS yapmanız gerekiyordu.
Evet doğru. Ben yazdırırken iptal ettim daha sonra kendim biçimlendir dedim ondan sonra oldu olanlar

Şuan bildiğim bütün programları, yöntemleri kullandım: 2009’dan kalma program bile denedim, LLF denedim...
İlk başlangıç siz Rufusa FAT32 yazdırırken iptal edip NTFS yapmanızdan sonra başladı, sanırım orda bitmesini bekleyip NTFS yapmanız gerekiyordu.

Garantisi falan varsa yetkili servise götür, değişim iste, 14 günlük ise iade et.
Daha 1 hafta olmadı ya. Trendyolla mı görüşeyim

Evet doğru. Ben yazdırırken iptal ettim daha sonra kendim biçimlendir dedim ondan sonra oldu olanlar.

Daha 1 hafta olmadı ya. Trendyol'la mı görüşeyim.

Ama format sırasında FAT32 kalması daha makbul değil mi ben hiç kimsenin değiştirdiğini görmedim hep fat 32'de kaldı.

Evet doğru. Ben yazdırırken iptal ettim daha sonra kendim biçimlendir dedim ondan sonra oldu olanlar

Evet; USB belleğimi bilgisayar görmüyor, yazma koruması hatası veriyor, iade/değişim istiyorum gibi talepte bulunabilirsin.

Ama format sırasında FAT32 kalması daha makbul değil mi ben hiç kimsenin değiştirdiğini görmedim hep fat 32'de kaldı.
Aslında evet ama bende de bazen kurulumda hata oluşturuyordu FAT32, NTFS’de sorun yaşamadım.

Evet; USB belleğimi bilgisayar görmüyor, yazma koruması hatası veriyor, iade/değişim istiyorum gibi talepte bulunabilirsin.

Aslında evet ama bende de bazen kurulumda hata oluşturuyordu FAT32, NTFS’de sorun yaşamadım.
Bundan sonra ders oldu mesela önce denerim FAT32 ile daha sonra kendim biçimlendirmeye kalkmadan direk rufus ile tekrar NTFS dosya sistemiyle yazarım

Olumlu taraftan bakarsak evet güzel oldu bu olay :) :)
Sana yemin ediyorum kanka başıma gelmeyen sorun azdır biliyor musun yıllardır. Hepsinin üstesinden geldim bu bunu çözemedim çözemedik valla :D

Sana yemin ediyorum kanka başıma gelmeyen sorun azdır biliyor musun yıllardır. Hepsinin üstesinden geldim bu bunu çözemedim çözemedik vallahi :D

Şimdi başka bir USB buldum yarım saattir ISO yazmaya çalışıyor eski biraz 16 GB bu gece Windows 10 atmadan rahat yok bana. Sabah işe gideceğim bir de :D

Sana yemin ediyorum kanka başıma gelmeyen sorun azdır biliyor musun yıllardır. Hepsinin üstesinden geldim bu bunu çözemedim çözemedik valla :D

Şimdi başka bir USB buldum yarım saattir ISO yazmaya çalışıyor eski biraz 16 GB bu gece Windows 10 atmadan rahat yok bana. Sabah işe gideceğim bir de :D
Aman hocam bu da bozulmasın 😁

Aman hocam bu da bozulmasın 😁
Uyku haram yoksa bana bu gece kanka :D

Yukleniyor W10 update 7 :)

Yukleniyor W10 update 7 :)
Sonundaa😂

Yukleniyor Windows 10 Update 7 :)

Sonundaa😂

Bu ghost toolboxtan ayar önerin var mı kankam.

Dosya Ekleri

• 4A0858FA-67B6-4CA4-903B-9B4638BB7A84.jpeg
    4A0858FA-67B6-4CA4-903B-9B4638BB7A84.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 63
  • B30C9F39-3DDB-4AFF-AB23-3EBB3815B0F6.jpeg
    B30C9F39-3DDB-4AFF-AB23-3EBB3815B0F6.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
senin kullandığın sisteme az biraz yakın bi sistemim var rx 6600 lü. windows 10 ghostspectre de orjinal stable amd driverını kurup reset atınca bile mavi ekran alıyordum. çok önyargıyla windows 11 ghost spectre ye geçtim. abidik gubidik driver programıyla bile driverlar kurdum daha neler neler sistemi etkileyecek 3. parti programlar vs. daha bırak mavi ekranı en ufak hata almadım. bence sanki sistem parçaları 2021 ve daha yeniyse windows 11 ile aynı tarihlerde çıktıkları için daha stabil gibi. şahsi tecrübem tabi bu. ama asla orjinal windows 11 önermem orası ayrı. sağ tıkı bile geç açılırmı. arada dağlar kadar fark var ghostspecteyle oynanmamış olan arasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı