- Makaleler
- 1
Hocam @OgnitorenKs ISO'su nasıldır?
Bilmiyorum maalesef hocam.
Hocam @OgnitorenKs ISO'su nasıldır?
Hocam nedense ghost spectre'de çok sorun yaşayacakmışım gibi geliyor.Bilmiyorum maalesef hocam.
Hocam nedense ghost Spectre'de çok sorun yaşayacakmışım gibi geliyor.
Gecikme derken?Yaşamazsınız hocam. Ben superlite Defender olmayan sürümü bir süredir kullandım. Aktif olarak Xbox Game Pass de kullanıyordum yanında bir sorun olmuyordu.
Bu tarz ISO'lar normal Windows'a göre biraz daha hızlı fakat önemli olan gecikmeler orijinal Windows'a göre daha düşük.
Gecikme derken?
Önemli geciklemeler daha düşük olması iyi mi?İslemci gecikmesi hocam. Bu gecikme ne kadar düşük olursa daha iyi oluyor.
Önemli geciklemeler daha düşük olması iyi mi?
Tamamdır. Sonraki format atışımda kurarım. Ben bu tür işlerde takıntılıyım. Kusura bakmayın. Korktuyor bu tarz şeyler. Sanki PC'ye kötülük yapıyormuşum gibi hissediyorum takıntılarım yüzünden.Evet düşük olması daha iyi.
Tamamdır. Sonraki format atışımda kurarım. Ben bu tür işlerde takıntılıyım. Kusura bakmayın. Korktuyor bu tarz şeyler. Sanki PC'ye kötülük yapıyormuşum gibi hissediyorum takıntılarım yüzünden.
Modlanmış olunca sanki öyle düşünüyorum. Bende biliyorum PC'nin gerçek performansını o zaman alacağımı.PC'ye iyilik yapıyorsunuz bence. Almanız gereken performansı alacaksınız sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.