Sayradow Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #21 Hocam Ben Kullanyorum 8 ay fln oldu bi kaç problemle karşılaştığımı söyleyeblirim ama onun haricinde stabil çalışıyor..
Hocam Ben Kullanyorum 8 ay fln oldu bi kaç problemle karşılaştığımı söyleyeblirim ama onun haricinde stabil çalışıyor..
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #22 Sayradow dedi: Hocam ben kullanyorum 8 ay falan oldu birkaç problemle karşılaştığımı söyleyeblirim ama onun haricinde stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda perf. Nasıl PUBG Mobile vs?
Sayradow dedi: Hocam ben kullanyorum 8 ay falan oldu birkaç problemle karşılaştığımı söyleyeblirim ama onun haricinde stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda perf. Nasıl PUBG Mobile vs?
Sayradow Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #23 BlackeagLee dedi: Oyunlarda perf. Nasıl PUBG Mobile vs? Genişletmek için tıkla... gayet iyi hala kullanıyorum oyunlarda bi skıntı yok hocam
BlackeagLee dedi: Oyunlarda perf. Nasıl PUBG Mobile vs? Genişletmek için tıkla... gayet iyi hala kullanıyorum oyunlarda bi skıntı yok hocam
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #24 Sayradow dedi: Gayet iyi hala kullanıyorum oyunlarda bir skıntı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ya geliştiricinin sitesine girdimde bayağı bir sürüm var en güncel olan hangisi acaba?
Sayradow dedi: Gayet iyi hala kullanıyorum oyunlarda bir skıntı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ya geliştiricinin sitesine girdimde bayağı bir sürüm var en güncel olan hangisi acaba?
Sayradow Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #25 BlackeagLee dedi: Ya geliştiricinin sitesine girdimde bayağı bir sürüm var en güncel olan hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... yükleme tarihine bak bende tam hatrlamıyorum dediğin gibi bi cok sürüm var yükleme tarihi en yakın olan sürümü indir bence
BlackeagLee dedi: Ya geliştiricinin sitesine girdimde bayağı bir sürüm var en güncel olan hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... yükleme tarihine bak bende tam hatrlamıyorum dediğin gibi bi cok sürüm var yükleme tarihi en yakın olan sürümü indir bence
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #26 alp15eren dedi: Ha. Onuda kullandım uzun süre. Stabillik sorunu yoktu. Genişletmek için tıkla... Başkan şuan ne kullanıyorsun ne önerirsin
alp15eren dedi: Ha. Onuda kullandım uzun süre. Stabillik sorunu yoktu. Genişletmek için tıkla... Başkan şuan ne kullanıyorsun ne önerirsin
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Şubat 2023 #27 BlackeagLee dedi: Başkan şuan ne kullanıyorsun ne önerirsin Genişletmek için tıkla... Kendi düzenlediğim iso'yu kullanıyorum. Atlas OS ya da Ognitorekns önerebilirim.
BlackeagLee dedi: Başkan şuan ne kullanıyorsun ne önerirsin Genişletmek için tıkla... Kendi düzenlediğim iso'yu kullanıyorum. Atlas OS ya da Ognitorekns önerebilirim.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #28 alp15eren dedi: Kendi düzenlediğim iso'yu kullanıyorum. Atlas OS ya da Ognitorekns önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ghostspectre?
alp15eren dedi: Kendi düzenlediğim iso'yu kullanıyorum. Atlas OS ya da Ognitorekns önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ghostspectre?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Şubat 2023 #29 BlackeagLee dedi: Ghostspectre? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemem.
BlackeagLee dedi: Ghostspectre? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemem.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 900 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #30 alp15eren dedi: Uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir şey soracağım yarın yükleyeceğim fakat sence Ghost Spectre Windows 10 mu yoksa W11 mi yüklemeliyim?
alp15eren dedi: Uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir şey soracağım yarın yükleyeceğim fakat sence Ghost Spectre Windows 10 mu yoksa W11 mi yüklemeliyim?