Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27CQ4P monitörü aldım.
Ghosting var. Bir de 27 inç bana çok büyük geldi, bir süre kullanınca alışılır ama ghosting var ne yapsam iademi etsem bilemedim..
Amazon'dan indirimde 3400 TL'ye MSI Optix G27cq4p monitörü aldım.
Ghosting var. Bir de 27 inç bana çok büyük geldi, bir süre kullanınca alışılır ama ghosting var ne yapsam iade mi etsem bilemedim.
Öncelikle ghosting olması kötü olmuş ama 27 inc güzel bende 19 incden geçtim aşırı büyük geldi monitör askı aparatı ile duvara sabitledim bayağı güzel oldu.
Her monitörde farklı olduğu için bilemiyorum. Ayarların tek tek fotoğraflarını atarsanız yardımcı olabiliriz. Veya kendiniz tek tek değiştirip size en uygununu bulabilirsiniz. Hangi ayarı değiştirmeniz gerektiğinde fotoğraf atarsanız yardımcı oluruz.
Ghostingi kendi gözünle oyunlarda test etmen lazım. Paylaştığın site testi ile değil. Orada bütün monitörlerde ghosting var gibi gösterir. 1 MS monitörün ghosting yapması pek mümkün değil. Olsa olsa oyundan kaynaklı bir durum söz konusudur.
27" gereken mesafe ayarlandığı zaman en ideal monitör boyutudur bana göre. 2 monitörüm de 27". Yeri gelir arkana yaslanır film, dizi vs. izlersin. Az heybetli olmasında sorun yok Çok rahatsız oluyorsan senin tercihin sonuçta.
Ölü piksel gibi sorunları yoksa iade etmek için de pek bir sebep kalmıyor. Sen bilirsin. Ghostingi dediğim gibi oyunlarda dene. Monitöre bazı ayarlar gerekir en fazla. 5 MS üstü bir monitör olsa ghosting fark edilebilirdi. Ama bahsettiğin monitör için zor.