Alper Döşkaya
Kilopat
Daha fazla
Hocam bu attıklarınızın hepsinde ghosting yaşarsınız.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Bunu düşünebilirsiniz.
Asusus olanın ıps olanını alırsan hepsinden daha iyi olur.Merhaba arkadaşlar,
4-5 gün önce ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 Inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms, FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR monitörünü aldım fakat ghosting gözüme fazla geldiği için bugün geri yolladım.
Sizlerden isteğim atacağım monitörler arasında yardımcı olmanız veya sizin öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls24ag320nuxuf-odyssey-g3-24-1ms-165hz-freesync-premium-has-pivot-gaming-monitör-siyah-1220215.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.14.1 (Samsung bütçemi zorluyor eğer parasına değerse olabilir)
Viewsonic VX2418C 23.8" 1 MS 165 Hz FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Viewsonic VX2418C 23.8www.n11.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Ve son olarak yeniden aynı monitörü alıp ghosting denk gelmemesini dileyeceğim.
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.tr
@SkyRose
Ustam az önce açtığım konuda bende aynı monitörü attım ve pek bilgim yok beni bilgilendirir misin sorun var mı monitörde ?Kullanıyorum ghosting sorunu yasamadım.
Buradakilerin hiçbirini tercih etmezdim eğer ASUS alacaksan benim attığıma da bakmanı öneririm.
Asusus olanın IPS olanını alırsan hepsinden daha iyi olur.
Ustam az önce açtığım konuda bende aynı monitörü attım ve pek bilgim yok beni bilgilendirir misin sorun var mı monitörde?
Bu fiyatlara alınabilecek tek monitör sanırım o. Herkes sorunlu demiş ama emin olamadım senin sorun yaşamadığını görmek beni sevindirdi muhtemelen aynı monitörü alacağım.Monitörde hiçbir sorun yaşamadım ve IPS panel yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sorun varsa cevaplıyım.