Ghosting olmayan monitör önerisi

Bütçe
Max 3500

Alper Döşkaya

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS TUF GAMING VG247Q1A
Merhaba arkadaşlar,
4-5 gün önce ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 Inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms, FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR monitörünü aldım fakat ghosting gözüme fazla geldiği için bugün geri yolladım.
Sizlerden isteğim atacağım monitörler arasında yardımcı olmanız veya sizin öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls24ag320nuxuf-odyssey-g3-24-1ms-165hz-freesync-premium-has-pivot-gaming-monitör-siyah-1220215.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.14.1 (Samsung bütçemi zorluyor eğer parasına değerse olabilir)

Ve son olarak yeniden aynı monitörü alıp ghosting denk gelmemesini dileyeceğim.

@SkyRose

Kullanıyorum ghosting sorunu yasamadım.
Buradakilerin hiçbirini tercih etmezdim eğer ASUS alacaksan benim attığıma da bakmanı öneririm.

Asusus olanın ıps olanını alırsan hepsinden daha iyi olur.

Kullanıyorum ghosting sorunu yasamadım.
Buradakilerin hiçbirini tercih etmezdim eğer ASUS alacaksan benim attığıma da bakmanı öneririm.
Ustam az önce açtığım konuda bende aynı monitörü attım ve pek bilgim yok beni bilgilendirir misin sorun var mı monitörde ?

Ghosting bir arıza/sorun değil panelin hızıyla ilgili olduğundan aynı monitörü tekrardan alıp farklı sonuç almanız oldukça zor. Tepkime süreleri fazla olan monitörlerde ghosting de fazla olur.

Modeller konusunda kesin bir şey diyemeyeceğim, monitörlerden 1 2 yıldır uzağım, ama panel olarak IPS'ler VA'larsan daha iyi olacaktör genelde. VA panel monitörler fazla ghostinge en yatkın monitörlerdir, ki sizin monitör de VA panelmiş. Arkadaşların paylaştığı VP249QGR'da ghosting bariz daha az olacaktır. Biraz eski bir model ama iyidir.

Asusus olanın IPS olanını alırsan hepsinden daha iyi olur.

Ustam az önce açtığım konuda bende aynı monitörü attım ve pek bilgim yok beni bilgilendirir misin sorun var mı monitörde?

Monitörde hiçbir sorun yaşamadım ve IPS panel yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sorun varsa cevaplıyım.

Monitörde hiçbir sorun yaşamadım ve IPS panel yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sorun varsa cevaplıyım.
Bu fiyatlara alınabilecek tek monitör sanırım o. Herkes sorunlu demiş ama emin olamadım senin sorun yaşamadığını görmek beni sevindirdi muhtemelen aynı monitörü alacağım.

Hiçbiri. Bütçenizi artırmak zorundasınız ghosting olmayan monitör istiyorsanız. Link attığın monitörlerin hepsinde ghosting olacaktır özellikle Odyssey G3 modelinde aşırı derecede ghosting olur.

Bütçe artarsa buna bak.

Artmaz ise her ne kadar şahane olmasa da ASUS monitöre ve şuna bakın veya ikinci elden LG 24GN600-B ve MSI G241 modellerine bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…