Ghosting olmayan monitör önerisi

Bütçe
Max 3500
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sipariş verdim şansıma ne çıkarsa göz gezdirin derim
şuanda gsync teknolojisine sahip monitör yok gibi
Bütçeyi çok aşıyor yoksa güzel modeldir. Ayrıca bu 3500 lira bütçede G-Sync desteği olan monitörler var.

Ayrıca Lenovo G24-20 eski fiyatına geri döndü. Artık onu öneriyorum.

Merhaba arkadaşlar,
4-5 gün önce ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 Inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms, FreeSync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR monitörünü aldım fakat ghosting gözüme fazla geldiği için bugün geri yolladım.
Sizlerden isteğim atacağım monitörler arasında yardımcı olmanız veya sizin öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls24ag320nuxuf-odyssey-g3-24-1ms-165hz-freesync-premium-has-pivot-gaming-monitör-siyah-1220215.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.14.1 (Samsung bütçemi zorluyor eğer parasına değerse olabilir)

Ve son olarak yeniden aynı monitörü alıp ghosting denk gelmemesini dileyeceğim.

@SkyRose
VA panellerde ghosting'i çoğunlukla yaşarsınız. Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı