Ghosting sorunlu monitör iadesi

SerodyX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen - Duysal Ses Sanatları Tasarımı
Geçtiğimiz perşembe yukarıdaki monitörü satın aldım bir hatadır araştırmadan etmeden. Cumartesi günü elime ulaştı, geldiği gün ölü piksel testi yapıp olduğu gibi kutusuna kaldırdım. Halihazırda yerim uygun değildi, birkaç alışverişim daha vardı, sonra takıp kullanacağım diye kutuladım tekrar. İki üç gündür forumda bu modelle ilgili çok kişinin ghosting problemi yaşadığını görüp bir şüpheyle tekrar monitörü kurdum ve test ettim. Fazlasıyla bariz şekilde ghosting problemi var, oyunda da bir test edeyim dedim, bulletstorm ve pes2021'de rahatsız edici derecede belli oluyor. Dün akşam saatlerinde Trendyol'dan iade talebinde bulundum, sonra iade süreciyle alakalı bilgi almak adına Trendyol Asistan'a bağlanıp yapmam gereken ekstra bir şey olup olmadığını sordum. Bana elektronik ürünlerin paketi açıldıktan sonra cayma hakkı kapsamına girmediğini, iade alınamayacağını, teknik servisten iade edilebilir raporu alınması gerektiğini, başka türlü iade işlemimin gerçekleşmeyeceğini belirttiler. Halbuki benim 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım yok muydu? Ayrıca iade koşullarını yazmış oldukları sayfada da (ekte sundum) elektronik ürünlerle alakalı bir madde yok. İade işlemim gerçekleşmeyecek mi? Nasıl bir yol izlemeliyim. Ayrıca 27 inç tahmin ettiğimden büyük geldiği için 24 inç monitör alacağım, yani değişim işime yaramıyor iade olması gerek. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.
Ek:

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol sadece ürün satışında aracılık yapıyor. Ürünü satıp aradan çekiliyor seni direkt teknik servisle muhatap bırakıyor. Senin hemen yetkili servise gidip monitörün sorunlu olduğunu belirtip para iadesi istediğini beyan etmen. Akabinde de hakem heyetine başvurup iade kararını beklemen. Hakem heyetine başvururken tüm evrakların örneklerini ekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı