Ghosting yapmayan yüksek Hz monitör önerisi

TheGFhost

Femtopat
Daha fazla  
240, 200, 165 Hz önerebileceğiniz IPS panel var mıdır? Ghosting yapmayan.

hem ghosting yapmasın ve 240 200 veya 165 hz olsa iyi olur
ips lerde daha az ghosting oluyo genelde ve tn e para vercek param yok

6 7 ye kadar çıkar 6 7 bin

reis bide 24 inç üstüne çıkmazsa iyi olur rekabietçi oyunlar oynuyorum 24 inç üstüne çıkması pek iyi olamaz

reis bide 24 inç üstüne çıkmazsa iyi olur rekabietçi oyunlar oynuyorum 24 inç üstüne çıkması pek iyi olamaz
Aoc 24G4XE 23.8" 1 MS 180 Hz Freesync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü 5.599 TL yerine 4.999 TL

Bu kağıt üstünde güzel monitör ama bunu almaya karar verirsen iyice araştır derim.

Bu da çok güzel hatta bugün teslim aldım ve ilk izlenim olarak o kadar güzel ki. Ben bir de TN panelden geçtim. Eşekten inip ata binmek gibi oldu.

Hatta direkt MSI MAG 256F alın hocam. Bende ölü piksel de çıkmadı. Tepkime süresini en hızlıya almadığınız sürece ghosting olmuyor. Adaptive-sync özelliği yapay zeka özellikleri var. Oyunlar yağ gibi akıyor şuan hiçbir sıkıntısını görmedim ama dediğim gibi bugün teslim aldım.

8bit-FRC ile 1 milyar renkte verebiliyor bu fiyatta en iyi panele sahip.

reis bu iki monitörde ghosting ypamaz dimi ben özellikle her pc de zaman bulduğum zaman valorant cs oynuyorum ghosting oyüzden önemli ikiside ghosting yapmaz dimi?

reis bu iki monitörde ghosting ypamaz dimi ben özellikle her pc de zaman bulduğum zaman valorant cs oynuyorum ghosting oyüzden önemli ikiside ghosting yapmaz dimi?
Dediğim gibi MSI olan modeli kendim şuan kullanıyorum. Tepkime süresini OSD menüsünden en hızlıya almadığınız sürece ghosting olmuyor. Diğer model hakkında pek bilgim yok.

ilgilendiğin için ve zamanını harcadığın için teşekkürler dostum allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…