240, 200, 165 Hz önerebileceğiniz IPS panel var mıdır? Ghosting yapmayan.
Monitör konusunda BenQ 240 Hz üstü dışı bir şey almayın ASUS muş başka markaymış almayın. BenQ sadece.
240, 200, 165 Hz önerebileceğiniz IPS panel var mıdır? Ghosting yapmayan.
Eline ulaştığında deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Kendine dikkat et.
Hocam onların fiyatları da fazla oluyor genelde. Güzel markadır.Monitör konusunda BenQ 240 Hz üstü dışı bir şey almayın ASUS muş başka markaymış almayın. BenQ sadece.
Hocam onların fiyatları da fazla oluyor genelde. Güzel markadır.
Bütçe ne kadar hocam? Samsung G65b çok güzel bir model ama VA panel. Birebir test etme şansım oldu. VA olmasına rağmen renkler güzeldi. Curved, kumandası var. Akıllı televizyon gibi. 240 Hz bir monitör.Hocam, Rica etsem bana da 27 inç 2K bir monitör tavsiye eder misiniz?
Fiyatı tuzlu hocam doğru ama ben de mesela VG258qm var ASUS 280 Hz ama benim şahsi önerim 240Hz BenQ dur her zaman bir daha alacak veya değişecek olsam onu alırdım çünkü bunu buradan anlatamam size oyun oynayıp iki monitörü de test etmiş olmanız lazım BenQ o kadar akıcı geliyor ki diğer monitörler gibi değil gerçekten
Öyledir hocam hiç BenQ monitör deneme fırsatım olmadı. Kalitelidir orası ayrı.Fiyatı tuzlu hocam doğru ama ben de mesela VG258qm var ASUS 280 Hz ama benim şahsi önerim 240Hz BenQ dur her zaman bir daha alacak veya değişecek olsam onu alırdım çünkü bunu buradan anlatamam size oyun oynayıp iki monitörü de test etmiş olmanız lazım BenQ o kadar akıcı geliyor ki diğer monitörler gibi değil gerçekten
![]()
BenQ Mobiuz EX270QM 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX270QM 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX270QM 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 28.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tam Siz'lik bir monitör buldum kesinlikle parasının hakkını veriyordur aşırı iyiymiş.
Bende konuda bahsettiğim gibi MSI MAG 256F aldım. Bu bütçeye en iyi Monitörü aldığımı düşünüyorum. Keşke imkan olsa da herkes en yüksek kalitede oyunları oynayabilse.Ben 2K monitör kullanmayı tercih etmiyorum hocam 1080p TN panel 240 Hz BenQ yeterlidir hikayeli oyun oynayan birisi değilim rekabetçi oyunlarda 2K ya gerek yok ki 27 inç te çok büyük
Zaten şu an halihazırda 280Hz kullanıyorum sadece DisplayPort kablosunu Paugge'nin DP kablosundan alacağım kablo konusunda sıkıntı yaşıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.