Ghosting yapmayan yüksek Hz monitör önerisi

Hocam onların fiyatları da fazla oluyor genelde. Güzel markadır.

Fiyatı tuzlu hocam doğru ama ben de mesela VG258qm var ASUS 280 Hz ama benim şahsi önerim 240Hz BenQ dur her zaman bir daha alacak veya değişecek olsam onu alırdım çünkü bunu buradan anlatamam size oyun oynayıp iki monitörü de test etmiş olmanız lazım BenQ o kadar akıcı geliyor ki diğer monitörler gibi değil gerçekten

Bütçenin çok altında ancak Dell G2422HS, G2722HS
2K skalasında da G2724D ghosting ve ips bleeding konusunda başarılılar.

Fiyatı tuzlu hocam doğru ama ben de mesela VG258qm var ASUS 280 Hz ama benim şahsi önerim 240Hz BenQ dur her zaman bir daha alacak veya değişecek olsam onu alırdım çünkü bunu buradan anlatamam size oyun oynayıp iki monitörü de test etmiş olmanız lazım BenQ o kadar akıcı geliyor ki diğer monitörler gibi değil gerçekten

Tam siz'lik bir monitör buldum kesinlikle parasının hakkını veriyordur aşırı iyiymiş.

Öyledir hocam hiç BenQ monitör deneme fırsatım olmadı. Kalitelidir orası ayrı.

Tam Siz'lik bir monitör buldum kesinlikle parasının hakkını veriyordur aşırı iyiymiş.

Ben 2K monitör kullanmayı tercih etmiyorum hocam 1080p TN panel 240 Hz BenQ yeterlidir hikayeli oyun oynayan birisi değilim rekabetçi oyunlarda 2K ya gerek yok ki 27 inç te çok büyük 😃

Zaten şu an halihazırda 280Hz kullanıyorum sadece DisplayPort kablosunu Paugge'nin DP kablosundan alacağım kablo konusunda sıkıntı yaşıyorum

Ben 2K monitör kullanmayı tercih etmiyorum hocam 1080p TN panel 240 Hz BenQ yeterlidir hikayeli oyun oynayan birisi değilim rekabetçi oyunlarda 2K ya gerek yok ki 27 inç te çok büyük 😃

Zaten şu an halihazırda 280Hz kullanıyorum sadece DisplayPort kablosunu Paugge'nin DP kablosundan alacağım kablo konusunda sıkıntı yaşıyorum
Bende konuda bahsettiğim gibi MSI MAG 256F aldım. Bu bütçeye en iyi Monitörü aldığımı düşünüyorum. Keşke imkan olsa da herkes en yüksek kalitede oyunları oynayabilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı