Ghostingli MSI Pro MP251 monitör iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan ByOs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.161

ByOs

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. MSI Pro MP251 ghosting testi nasıl? konusunda da belirttiğim gibi monitörüm IPS panel olmasına rağmen zannediyorum ghosting var. Gamingcuma'da 3000 TL'ye almıştım. Çoğunlukla akademik ya da günlük işler için kullanıyorum. Çok nadir hikayeli oyun, yazları da ara ara arkadaşlarla Online oyun oynarım ama eskiden kullandığım ekipmanlarla kıyaslarsak benim için çağ açıcı, orası ayrı. Zaten rank gibi bir derdim yok. Bu monitörde bu ghosting normal mi ondan emin değilim, eğer değilse hala fırsatım varken iade edeyim diyorum. Şarj poşetini vs. mecbur yırtarak açtım ama monitör jelatini hala üstünde, ekranda çok ufak bir çizik var ama zaten bana gelirken de vardı. Ama kullanım amacımdan dolayı bunu iade etsem de bunun bir farklısı olan https://www.hepsiburada.com/msi-23-...ce=pc&utm_term=k&v=1.71.7&wt_pc=akakce.c.k.pc almayı düşünüyorum. İnternette okuduğum kadarıyla ms açısından büyük farklılık varmış. En fazla da 5K bütçeye çıkarım ama rekabetçi gibi dertlerim yok ve renkleri beni gayet tatmin etti. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca iade alırlar mı o da ayrı bir muamma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim onlar bul getir bir iki çift laf anlatayım onlara :) bu fiyata bulacağın en iyi monitör budur. Beğenmeyenler gereksiz beklentiye girmiştir.
Hayatımda kullandığım en iyi monitör olduğu ve arada 2000 tl fark olduğu için biraz çekinsedim sanırım ama iade etmek mantıklı bir harek olacak sanırım. Kabul edecekler mi o da ayrı, ghosting iade sebebi değil diye biliyorum ve söz konusu incehesap.

Hayatımda kullandığım en iyi monitör olduğu ve arada 2000 TL fark olduğu için biraz çekinsedim sanırım ama iade etmek mantıklı bir harek olacak sanırım. Kabul edecekler mi o da ayrı, ghosting iade sebebi değil diye biliyorum ve söz konusu İncehesap.

Ürünü beğenmedim diyerek iade et. Ghosting dersen belki almazlar.

Ürünü beğenmedim diyerek iade et. Ghosting dersen belki almazlar.
Gönderdiğiniz link n11, satıcı puanı 8 ve hiç ürün yorumu yok. Sıkıntı yaşama ya da iade edememe sorunları yaşamaz mıyım? İşin aksi internette düzgün sayılacak satıcı da bulamadım.

Gönderdiğiniz link N11, satıcı puanı 8 ve hiç ürün yorumu yok. Sıkıntı yaşama ya da iade edememe sorunları yaşamaz mıyım? İşin aksi internette düzgün sayılacak satıcı da bulamadım.

Akakçe de en ucuz ürünü attım direk. 2. olan 5Kdan 5.5k ya çıkarmış o yüzden onu attım 1 haftaya tekrar eski fiyatına inebilir.

Akakçe de en ucuz ürünü attım direk. 2. olan 5Kdan 5.5k ya çıkarmış o yüzden onu attım 1 haftaya tekrar eski fiyatına inebilir.
Beklemeli miyim sizce. n11'den bu konularda tecrübeniz var mı?

Edit: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.1 buna ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı