Xevanior
Megapat
- Makaleler
- 16
Merhaba, Ghostrunner oyununu 4 saat problem olmadan oynadım (oyunu çok kez kapatıp açtım, problem oluşmamıştı) fakat şu anda oyunu açtıktan sonra devam etmeye çalıştığımda sürekli "Out of video Memory trying to allocate a rendering Source" adlı bir hata alıyorum. Oyunu silip yükledim, düzelmedi. Arkada da herhangi bir uygulama vb. açık da değil ekran kartı belleğini kullanan. Nasıl çözebilirim? Uyarıdaki gibi ekran çözünürlüğünü düşürmeyi de denedim fakat sonuç değişmedi.
Biraz daha baktım ve sorunun sadece belli bir bölümde yaşandığını fark ettim, başka modlara girebiliyorum.
Sorunu çözdüm, grafik ayarlarını en düşüğe düşürdüm ve çözünürlüğü 720p yaptım, bölüm seç bölümünden devam ettim. Daha sonrasında grafikleri tekrar yükseğe çektim. Konu kilitlenebilir.
Biraz daha baktım ve sorunun sadece belli bir bölümde yaşandığını fark ettim, başka modlara girebiliyorum.
Sorunu çözdüm, grafik ayarlarını en düşüğe düşürdüm ve çözünürlüğü 720p yaptım, bölüm seç bölümünden devam ettim. Daha sonrasında grafikleri tekrar yükseğe çektim. Konu kilitlenebilir.
Son düzenleme: