GHUB'dan Ayar Almak

mert_cemal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben G733 kullanıyorum, kulaklığım için en iyi ayarlara bakıyorum fakat en popüler ayarlar Pro X modeline göre.
İndir tuşuna tıkladığım vakit indiriyor fakat G733 kullandığımdan dolayıdır ki Pro X'e göre olan ayarlar eklenmiyor. Eklenmediği gibi ben bu ayarları direkt GHUB üzerinden de görüntüleyemiyorum. Bu yüzden Pro X kullanan bir arkadaşımdan rica edeceğim altta bulunan adamın ayarını kendi indirip, mikrofon kısmından bütün ayarları ekran görüntüsü olarak bana yorum atmasını istiyorum. Böylelikle ben bu ayarları kullanabileceğim.
Teşekkür ederim.
1629145187618.png

Ya da beğenerek kullandığınız mikrofon ve ses ayarlarını da atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle Pro X Wireless kullandığım için istediğiniz profili ben de indiremedim. Sizin için kendi kullandığım mikrofon ayarlarını paylaşacağım ama bence kendi kulaklığınıza özel profillere bakın.

Screenshot_1.png

Kendi kulaklığınızın profilini indirirken hata ile karşılaşırsanız profil resmi, kullanıcı adı ve açıklama ekleyerek çözebilirsiniz.

Merhaba öncelikle Pro X Wireless kullandığım için istediğiniz profili ben de indiremedim. Sizin için kendi kullandığım mikrofon ayarlarını paylaşacağım ama bence kendi kulaklığınıza özel profillere bakın.

Eki Görüntüle 1140581
Kendi kulaklığınızın profilini indirirken hata ile karşılaşırsanız profil resmi, kullanıcı adı ve açıklama ekleyerek çözebilirsiniz.
Teşekkür ederim, ayarlarınızı denedim ve çok daha net bir ses alıyorum sizin ayarınızı kullanacağım. O pro ayarlarını sanırım benim kulaklığım alamıyor (kennyS, Bjergsen gibi).

Herhangi bir ekolayzer ayarı yapmadım düz de kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1141063Eki Görüntüle 1141064
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Merhaba kablolu versiyonunu almayı düşünüyorum çok arada kaldım daha önce G933 kullanmıştım ses kalitesi ve seviyesi çok yüksekti SteelSeries ve Corsair'den bu ses seviyesini asla alamadım o yüzden Logitech düşünüyorum fakat tablette kullanacağım USB girişi ile nasıl bir performans alırım mikrofon kalitesi düşer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı