GHUB'dan Ayar Almak

mert_cemal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben G733 kullanıyorum, kulaklığım için en iyi ayarlara bakıyorum fakat en popüler ayarlar Pro X modeline göre.
İndir tuşuna tıkladığım vakit indiriyor fakat G733 kullandığımdan dolayıdır ki Pro X'e göre olan ayarlar eklenmiyor. Eklenmediği gibi ben bu ayarları direkt GHUB üzerinden de görüntüleyemiyorum. Bu yüzden Pro X kullanan bir arkadaşımdan rica edeceğim altta bulunan adamın ayarını kendi indirip, mikrofon kısmından bütün ayarları ekran görüntüsü olarak bana yorum atmasını istiyorum. Böylelikle ben bu ayarları kullanabileceğim.
Teşekkür ederim.

Ya da beğenerek kullandığınız mikrofon ve ses ayarlarını da atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tablet için almanız bence saçma olur. Büyük ihtimal kulaklığı tam performansta kullanamazsınız tablette. TWS kulaklılara bakmanızı tavsiye ederim.

Maalesef Bluetooth kulaklık ile kayıt alırken mikrofonu da açmam gerekiyor AirPods Pro ile denedim ve öyle yapınca ses yarıya düşüyor tamamen bozuluyor çözümü de yok o yüzden böyle bir kulaklık düşündüm.

Hocam siz SteelSeries Arctis 7 2019 almayacak mıydınız? Benim konumda belirtmiştiniz. Ama iyi seçim yine de Logitech cephesine dönmek. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Hocam siz SteelSeries Arctis 7 2019 almayacak mıydınız? Benim konumda belirtmiştiniz. Ama iyi seçim yine de Logitech cephesine dönmek. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Evet ama özellikle mobildeki performansında çok fazla olumsuz yorum gördüm. Çok önceden Siberia 800 kullanmıştım 100 liralık kulaklık ile aynı ses performansı vardı. Logitech'in birçok modelini kullandım ses konusunda en iyisiydi. G PRO X ile ilgili de olumsuz yorum gördüm fakat her üründe var bunlar memnun kalacağımı düşünüyorum ben güzel bir fiyat yakalarsam direkt sipariş vereceğim.

1073TL'den GittiGidiyor'da satılıyor şu an satıcı da MediaMarkt sipariş vermeyi düşünüyorum bugün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…