GHz çok önemli mi?

Guap00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarım patates geçenlerde Zula'nın sistem gereksinimlerine baktım işlemci kısmında 2.4 GHz minimum istiyor fakat benim bilgisayarımda 1.8 GHz bu oyundaki performansı fazla etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir?

Hocam laptop ekran kartı iki tane, birisi AMD Radeon R3, diğeri AMD Radeon R5 M320. İşlemci AMD Radeon A4-7210, 4 GB RAM.

Minimum gereksinim 2.4GHz değil. 2.4GHz gereken minimum işlemcinin frekansı. Sisteminiz nedir?

Hocam Zula yüklemeyi deneyecektim PC patates olunca fakat düşük FPS alırım herhalde maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size kabaca çift çekirdek 2.4 GHz istediğini söylüyor oyun. (Bu nasıl bir istekse...)
Sizin işlemciniz 4 çekirdekli, 1.8 GHz yani istediğinden daha iyi bir değer diyebiliriz. (Gerçi çift çekirdek 2.4 GHz diye bir istek mi olur o da çok ayrı bir konu da...)

Hocam düşük grafik ayarları ile drop yiyerek oynarsınız diye düşünüyorum. Çok sıkıcı olur ama düşük FPS oynar yani benim düşüncem.

Bilen Hocalarım Yanıtlarlarsa
hocam çok teşekkür ederim bilginiz için fakat sizce 50 60 fps almam mümkünmü?

Bilen Hocalarım Yanıtlarlarsa

hocam çok teşekkür ederim bilginiz için fakat sizce 50 60 fps almam mümkünmü?
50-60 FPS, 1 vs 1 falan oynarsanız olabilir bence, boş alanlarda falan yani. Tam emin değilim Zula hiç oynamadığım için, tahmin yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…