GHZ değerlerin normal. CPU kullanımın neden %100 Ne yaparken çekildi resim?Merhaba Technopat kullanıcıları. Normalde DxDiag'da 1.1 GHz gözüküyor ama görev yöneticisinde 2.30-2.80 arası gözüküyor. Nedeni ne olabilir?
Eki Görüntüle 1626649
Eki Görüntüle 1626650
%100 mü ?GHZ değerlerin normal. CPU kullanımın neden %100 Ne yaparken çekildi resim?
Google açıktı site açıktı yani.GHZ değerlerin normal. CPU kullanımın neden %100 Ne yaparken çekildi resim?
Sağol dostum Peki mesela Driver San Fransisco oynuyorum diyelim oyunun ghzsi 2.40 görev yöneticisindeki ghz ile oynanabilirmi?DxDiag'daki standart GHz'si, görev yöneticisinde gözüken Boost'lu hali. Sorun yok yüksek GHz olmazı iyi bir şey.
Google açıktı site açıktı yani.
Sağ ol dostum Peki mesela Driver San Fransisco oynuyorum diyelim oyunun GHz'si 2.40 görev yöneticisindeki GHz ile oynanabilir mi?
Sağol dostum.Evet dostum işlemcin ne kadar Turbo frekansını destekliyorsa o kadar yükselecektir.
CPU kullanımına bakarsan görebilirsin. Sık sık %100 görüyor.%100 mü ?
İşlem yapıyordur.CPU kullanımına bakarsan görebilirsin. Sık sık %100 görüyor.
Arkada sadece tarayıcısı açık. Eski bir işlemci sanırım. Win 11 kullanıyor. Ek olarak. Biraz yetersiz kalıyor.İşlem yapıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.