GHz nasıl yükseltilir?

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Merhaba öncelikle benim ekran kartım AMD Radeon qual graphic R7 1.90GHz ben bunu yükseltmek istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmanız lazım. Ekran kartın R7 240 mı? Qual Graphics diye bir şey yok internette.

Güçlü soğutan kule tipi yada sıvı soğutması olan bir bilgisayara sahipsen overclock yapabilirsin.

Overclock yapmanız lazım. Ekran kartın R7 240 mı? Qual Graphics diye bir şey yok internette.
DUAL kusura bakma
Hocam bunu peki nasıl yapacağım laptop bir sıkıntı çıkar mı?
Güçlü soğutan kule tipi yada sıvı soğutması olan bir bilgisayara sahipsen overclock yapabilirsin.
yani pc nin soğutma sistemi var 2 tane ben fazladan 2 tane daha aldım fan 4 tane oldu sıkıntı çıkar mı

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-05_193108.png
    resim_2021-09-05_193108.png
    3 KB · Görüntüleme: 69
H
DUAL kusura bakma

Hocam bunu peki nasıl yapacağım laptop bir sıkıntı çıkar mı?

yani pc nin soğutma sistemi var 2 tane ben fazladan 2 tane daha aldım fan 4 tane oldu sıkıntı çıkar mı
Hocam laptopta OC yapamazsınız. Yapsanız bile setFSB kodunu bilmeniz lazım. Ayrıca laptopta özellikle işlemci ASLA oc edilmemelidir. Ekran kartı yapılabilir ama işlemci hayır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı