Hocam normal. Eğer aşırı bir dalgalanma yoksa yani aritmetik bir artıp bir azalmıyorsa normal.Sorunum başlıktaki gibi 3.85 oluyor sonra 3.67, 29.5 gibi saniye başı değişiyor. Bu değer nedeni nedir veya normal mi?
Sorunum başlıktaki gibi 3.85 oluyor sonra 3.67, 29.5 gibi saniye başı değişiyor. Bu değer nedeni nedir veya normal mi?
Hocam bilginiz varmıdır bilmiyorum ama kasada psudan ses geliyor cızırtı sesi ama herşey normal çalışıyor acaba nedeni nedir elektrik kacagi filanmi ilk defa masaüstü kullanıyorum bir bilgim yok yani.İşlemdilerde frekans sabit kalmaz zaten. Sizin yaptığınız işleme göre arkada çalışan işlemlere göre değişir çünkü öyle optimize edilmiştir.
Hocam bilginiz var mıdır bilmiyorum ama kasada PSU'dan ses geliyor cızırtı sesi ama her şey normal çalışıyor acaba nedeni nedir elektrik kacagi filanmi ilk defa masaüstü kullanıyorum bir bilgim yok yani.
Yani PC daha 2 günlükHocam coil whine diye geçer bir sorun yaratmaz sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok ediyorsa tek çözüm değişim veya servis.
Yani PC daha 2 günlük![]()
Bazıları kabul etmiyor.Hocam değişim veya servis ama rahatsız olmuyorsanız sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.