Rehber Steam Epic Games Gibi platformlara nasıl giriş yapılır?

Play Station gelsin mi?

• Gelsin

Oy: 4 36,4%
  • Gelmesin

Oy: 7 63,6%

• Oy verenlerin toplamı
    11
WARP güvenilir, bildiğiniz 1.1.1.1 kendim kullanıyordum Instagram yasaklıyken, yine de Steam hala açık.

Uygulamaya bakmadım bile. 7-8 mesajı olan birisi direkt Steam yasaklandı, linkten şunu indirin diye dosya paylaştığı o şekilde belirttim. Uygulama özelinde değildi yani, teşekkürler bilgi için.

Dostum hemen terslemeden duramıyor musun sen? Ben giremiyorum şu an.
Bir sitenin ülke genelinde kapanıp kapanmadığını kendimiz giremeyerek değil, BTK'nın sitesinden kontrol ederek öğreniriz.

Rehber işe yarar olsa da önce bilgimizi en azından bir haber kaynağından ya da direkt BTK'nın kendisinden doğrularsak yanlış anlaşılmaya sebep vermeyiz.

Steam'de nereden baksanız 2 haftadır bir sürü sorun var, mesela siyah ekran sorunu, karşı tarafın envanterinin gözükmeme sorunu, karşı tarafa takas atınca çıkan pencerenin siyah olma sorunu gibi. Bu sorunların bir kısmını VPN ile çözebiliyorsunuz ama bazen buga giriyor yine aynı sorunu veriyor. Bir de normalde sayfalar arasında sürekli dolaştığınızda "yakın zamanda birçok işlem yaptınız" gibi bir hata verirdi. Sabah laptopu açtım ve sonra uygulamayı açtım daha ilk topluluk kısmından pazar butonuna basar basmaz bu hatayı verdi, Steam'in içinde doğru düzgün dolaşmadan bu hatayı aldım.

Ayrıca Steam umarım Türkiye hükümetine karşı çıkıp hiçbir istediğini yapmayarak kendini yasaklatır. En az 5 milyon kullanıcısı var Steam'in, Steam'in zararı olmaz yasaklayanlar kendilerinden iyice nefret ettirsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık: Erişim Engeli Gelip Gelmediği Nasıl Anlaşılır?
Mesaj: Öncelikle erişim sorunu yaşadığınız platform ile ilgili internet üzerinde araştırma yapın. Örnek: "Steam erişim engeli geldi mi?" Erişim engelini getirebilecek merciler konu ile ilgili bilgi sağlamadıysa haber sitelerini, sosyal medya platformlarını ve çeşitli forumları inceleyin. Eğer erişim engeliyle ilgili kesin bilgi verildiyse duruma yönelik aksiyon alın. Erişim engeli olduğuna dair güvenilir bilgi yoksa problemin size özel olabileceği ihtimalini değerlendirin. Modemi kapatıp açmak, DNS değiştirmek, farklı cihaz ve internet bağlantısı üzerinden erişmek gibi yöntemler deneyin. Hala erişim sağlayamıyorsanız ilgili forumlarda konu ile ilgili yardım ve bilgi almak için konu açabilir, mesaj yazabilirsiniz.

İmza
Dünya dışı yaşam, teknoloji haberleri, bilgisayar donanımları ve Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlar ile ilgili konularda beni etiketleyebilirsiniz.

Örnektir.

Şu soru ne alaka bu arada?

1770194996873.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı