GIBIRNet internet kesintisi

Firmanın herşeyi sahte zaten sosyal medya olsun forumlarda olsun tüm yazılanların %99'u elemanları tarafından yazılıyor. Yoksa aklı selim birisi adı Gıbır olan bir firmadan kolay kolay internet hizmeti almaz.

Şikayetvar'da böyle saçma yorumlar yapmışlardı 🤣

-Hızım çok yüksek geliyor şikayetçiyim.
-Faturam az gelmiş şikayetçiyim.
-Nasıl bu kadar harika olabliyorsunuz şikayetçiyim.

Bakın şaka değil bir kaç tanesinin ekran görüntüleri aşağıda duruyor.
Bu arada böyle efsane bir google puanlamaları vardı.
Kendi kendilerine 5 yıldız verip yine kendi kendilerine teşekkür etmişlerdi.
Şaka değil gerçek.
Dostum attıkların gerçek olabilir ama ben gerçekten GIBIRNet'i kullanıyorum ve bu zamana kadar kullanıpta sorun yaşamadığım tek firma, yardım almak içinse müşteri hizmetlerine bağlandığımda bilgili ve en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Gerisi beni alakadar etmez ben kendi aldığım hizmete bakarım, isterlerse bütün sitelere her yere kendilerini yazsınlar, puanlasınlar.

Dostum attıkların gerçek olabilir ama ben gerçekten GIBIRNet'i kullanıyorum ve bu zamana kadar kullanıpta sorun yaşamadığım tek firma, yardım almak içinse müşteri hizmetlerine bağlandığımda bilgili ve en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Gerisi beni alakadar etmez ben kendi aldığım hizmete bakarım, isterlerse bütün sitelere her yere kendilerini yazsınlar, puanlasınlar.
Ben kullanmıyorsunuz demedim nasıl bir oluşumdan internet hizmeti aldığınızı bilin diye yazdım.
Allah kolaylık versin ve sizi musibetlerden korusun.

Ben kullanmıyorsunuz demedim nasıl bir oluşumdan internet hizmeti aldığınızı bilin diye yazdım.
Allah kolaylık versin ve sizi musibetlerden korusun.
Hocam ya kendi adamları ya da bot.

Bakın bu resmi sayfalarında duyurdukları yardımlaşma grubu üyelerin %95'i bangladeş, hindistan ve pakistanlı yani üyeler bile fake.

Dosya Ekleri

• 2021-06-26_023539.jpg
    2021-06-26_023539.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 50
Daha geçen firmanın yöneticisi şurada 3 tane sahte profilden, sahte mesaj yazmıştı, kaldırılmış galiba alıntılayamadım. :D
Konu sahibinin de profil fotoğrafı çok fake geldi zaten.

Saat 02:00 - 06:00 arası bakımı genelde Telekom yapıyor. Sadece lokal altyapıyı değil; omurgayı da ortak kullanıyor olabilirler.
GIBIRNet kullanılmasını önermiyorum. Skandal olaylar ile buradaki birçok üyenin canını sıktılar.

Firmanın herşeyi sahte zaten sosyal medya olsun forumlarda olsun tüm yazılanların %99'u elemanları tarafından yazılıyor. Yoksa aklı selim birisi adı Gıbır olan bir firmadan kolay kolay internet hizmeti almaz.

Şikayetvar'da böyle saçma yorumlar yapmışlardı 🤣

-Hızım çok yüksek geliyor şikayetçiyim.
-Faturam az gelmiş şikayetçiyim.
-Nasıl bu kadar harika olabiliyorsunuz şikayetçiyim.

Bakın şaka değil bir kaç tanesinin ekran görüntüleri aşağıda duruyor.

Bu arada çok efsane bir google puanlamaları vardı.
Kendi kendilerine 5 yıldız verip yine kendi kendilerine teşekkür etmişlerdi.
Şaka değil gerçek. (Ekran görüntüsü yine aşağıda var)
Google puanlaması gerçekten efsaneymiş adamlar "zorla güzellik olmaz" sözüne inat güzellemeler yapıyorlar işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı